CHAMPIONS LEAGUE

Το τραγούδι-έκπληξη των οπαδών του Άγιαξ στο "Μπερναμπέου"

Το τραγούδι-έκπληξη των οπαδών του Άγιαξ στο "Μπερναμπέου"

Ο Άγιαξ είχε την υποστήριξη 4.000 οπαδών του στην Μαδρίτη και εκείνοι έδωσαν ρεσιτάλ στις εξέδρες που ολοκληρώθηκε με ένα τραγούδι για την.. φωτεινή πλευρά της ζωής (VIDEO).

To αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα στο Άμστερνταμ (ήττα με 2-1) δεν επέτρεπε στον Άγιαξ να ταξιδέψει στην Μαδρίτη με πολύ μεγάλη αισιοδοξία, όμως αυτό δεν αφαίρεσε από τα μέλη του "Αίαντα" την πίστη για την ανατροπή, με σύμμαχο την πολύ καλή εικόνα που είχε παρουσιάσει στην πρώτη του κόντρα με τους "μερένγκες".

Για το λόγο αυτό άλλωστε οι Ολλανδοί εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια που δικαιούνταν και είχαν την υποστήριξη πάνω από 4.000 οπαδών τους το βράδυ της Τρίτης, οι οποίοι με τη σειρά τους έζησαν στιγμές μοναδικές.

Και αυτό γιατί είδαν την ομάδα τους να πετυχαίνει τέσσερα γκολ στα πρώτα 72 λεπτά του αγώνα, να υποχρεώνει την Ρεάλ στην πιο βαριά εντός έδρας ήττα της ευρωπαϊκής ιστορίας του, και να προκρίνεται με εμφατικό τρόπο στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για τη φετινή σεζόν.

Το πόσο πολύ ενθουσιασμένοι ήταν με αυτά που έβλεπαν στο χορτάρι το έδειξαν μάλιστα λίγο πριν το φινάλε του αγώνα όπου το σκορ ήταν ήδη στο 4-1, με τους φανς του "Αίαντα" να τραγουδούν όλοι μαζί στις εξέδρες το διάσημο τραγούδι των Monty Pythons "Always look on the bright side of life".

Αυτό πρέπει να είχε στο μυαλό της η ομάδα του Άγιαξ για να πιστέψει στην ανατροπή των δεδομένων, αυτό μάλλον χρειάζεται να έχει υπόψη και η Ρεάλ για να χτιστεί η ομάδα της νέας σεζόν που θα κάνει τους φίλους της να ξεχάσουν το φετινό απίστευτο κάζο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης - Άγιαξ 1-4: Διαστημικό ποδόσφαιρο ο Αίαντας, ταπείνωσε τη Βασίλισσα
Ρεάλ Μαδρίτης - Άγιαξ: Το διαστημικό τέρμα του Σένε από διαφορετική λήψη
Ο δήμιος της Ρεάλ Τάντιτς παραδέχτηκε πως εμπνεύστηκε από τον Ζιντάν
Σουάρες: "Ήμουν πάντα αφοσιωμένος στον Άγιαξ"
Ντούσαν Τάντιτς: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον εκτελεστή της Ρεάλ
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ