CHAMPIONS LEAGUE

Το τετ α τετ Ποτσετίνο - Ντελφ για τον τραυματισμό του Κέιν

Το τετ α τετ Ποτσετίνο - Ντελφ για τον τραυματισμό του Κέιν

Ο Φάμπιαν Ντελφ έθεσε νοκ άουτ τον Χάρι Κέιν πιθανότατα για το υπόλοιπο της σεζόν και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είχε τετ α τετ με τον μπακ της Σίτι μετά τον προημιτελικό του Champions League. Η στιχομυθία τους σε VIDEO.

Η νίκη (1-0) της Τότεναμ σε βάρος της Σίτι στον πρώτο προημιτελικό του Champions League στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Χάρι Κέιν, που μπορεί να αποδειχθεί σοβαρός. Ο προπονητής του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, άλλωστε, δήλωσε ότι ο Άγγλος πιθανότατα δεν θα ξαναπαίξει μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Φάμπιαν Ντελφ, πάτησε τον Χάρι Κέιν στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα αυτός να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και να οδηγηθεί υποβασταζόμενος στα αποδυτήρια. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ποτσετίνο πλησίασε τον Ντελφ και αντάλλαξε μαζί του δυο κουβέντες.

Όταν ο Αργεντινός ρωτήθηκε τι είπε στον παίκτη της Σίτι, απάντησε: " Είχε ανησυχήσει με τον Κέιν. Του είπα ότι καταλαβαίνω πως δεν είχε πρόθεση να τον χτυπήσει. Του είπα επίσης ήταν τυχερός γιατί αν γινόταν χρήση του VAR, θα μπορούσε να δεχτεί κόκκινη κάρτα. Η συζήτηση ήταν φιλική, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσά μας".

Ο ίδιος ο Ντελφ φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από τον Ποτσετίνο για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του. Δείτε το σχετικό video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι: Αποχώρησε υποβασταζόμενος ο Κέιν (VIDEO)
Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης με Σον
Ποτσετίνο για Κέιν: "Φαίνεται ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν"
Η μεγάλη στιγμή που λείπει από την Τότεναμ
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ