ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόμα - Ρεάλ Μαδρίτης: Η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Ουντέρ

Roma forward Cengiz Under reacts past Real goalkeeper Thibaut Courtois during a Champions League, Group G soccer match between Roma and Real Madrid at the Rome Olympic stadium, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma forward Cengiz Under reacts past Real goalkeeper Thibaut Courtois during a Champions League, Group G soccer match between Roma and Real Madrid at the Rome Olympic stadium, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Ο Τσενγκίζ Ουντέρ κατάφερε να χάσει ένα γκολ απ' αυτά που δεν... χάνονται στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Ρεάλ για το Champions League. (VIDEO)

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ανάμεσα στη Ρόμα και τη Ρεάλ Μαδρίτης και με το σκορ στο 0-0 ο Τσενγκίζ Ουντέρ έχασε ένα γκολ απ' αυτά που δεν... χάνονται καθώς κατόρθωσε ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής και ουσιαστικά σε άδεια εστία να στείλει τη μπάλα πάνω από το δοκάρι του Κουρτουά.

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής είδε τη μπάλα να του στρώνεται από τα αριστερά και με όλη την άμυνα της Ρεάλ εξουδετερωμένη αλλά το πλασέ που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ και δεν μπορούσε να πιστεύει την ευκαιρία που έχασε για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Δείτε την ευκαιρία του Ουντέρ στο 1.37" του βίντεο με τα highlights από το Ρόμα-Ρεάλ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ