CHAMPIONS LEAGUE

Ο Γκαϊτάν έβλεπε στις 3 τα ξημερώματα (ώρα Κίνας) Μπενφίκα - ΠΑΟΚ

Atletico's Juanfran, left, and Benfica's Nicolas Gaitan challenge for the ball during the Champions League group C soccer match between Benfica and Atletico Madrid at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Dec. 8, 2015. (AP Photo/Armando Franca)
Atletico's Juanfran, left, and Benfica's Nicolas Gaitan challenge for the ball during the Champions League group C soccer match between Benfica and Atletico Madrid at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Dec. 8, 2015. (AP Photo/Armando Franca) AP

Πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στην Μπενφίκα. Μπορεί τώρα να βρίσκεται στην Κίνα και να υπάρχει διαφορά ώρας, αλλά ο Αργεντινός έμεινε ξύπνιος και παρακολούθησε στις τρεις τα ξημερώματα την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. (PHOTO)

Ο ΠΑΟΚ έφυγε χάρη στο γκολ του Αμρ Ουάρντα με την ισοπαλία (1-1) από τη Λισαβόνα και θα υπερασπιστεί το προβάδισμα που έχει στη ρεβάνς της Τούμπας με στόχο να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε τηλεοπτικά από την Κίνα κι ο Νίκο Γκαϊτάν. Ο 30χρονος Αργεντινός δεν επηρεάστηκε από τη διαφορά ώρα - τρεις τα ξημερώματα στην ασιατική χώρα - έμεινε ξύπνιος και είδε σε ζωντανή μετάδοση την πρώην του ομάδα (2010-2016) με το "Δικέφαλο".

Ο Γκαϊτάν έβλεπε στις 3 τα ξημερώματα (ώρα Κίνας) Μπενφίκα - ΠΑΟΚ
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ