CHAMPIONS LEAGUE

Ο Άγιαξ θέλει τον Φαν Ντε Μπεκ με τον ΠΑΟΚ πριν πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ajax's Donny van de Beek celebrates scoring his side's second goal during a Group E Champions League soccer match between Ajax and AEK at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax's Donny van de Beek celebrates scoring his side's second goal during a Group E Champions League soccer match between Ajax and AEK at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Ο Άγιαξ έχει χάσει ήδη βασικούς ποδοσφαιριστές και παλεύει αυτή τη στιγμή να κρατήσει τον Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ στα ματς με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να τον παραχωρήσει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένα ακόμα σημαντικό γρανάζι της σούπερ ομάδας που παρουσίασε πέρυσι ο Άγιαξ αναμένεται ν' αποτελέσει παρελθόν. Ο αθόρυβος δουλευταράς, Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ θα γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αποδυναμώνοντας κι άλλο τον Έρικ Ντε Χαγκ.

Ωστόσο, στην Ολλανδία τα Μέσα επισημαίνουν ότι ο Αίαντας στα ματς με τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον θα κάνει υπερπροσπάθεια για να έχει στη διάθεσή του τον 22χρονο μέσο.

Από πλευράς Ρεάλ φαίνονται έτοιμοι να φανούν ελαστικοί και ν' αφήσουν τον Ντε Μπεκ ν' αγωνιστεί μόνο στην Τούμπα και όχι στον επαναληπτικό. Από την άλλη, η ομάδα του Άμστερνταμ φέρεται να δίνει μάχη για να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή σε όλο τον 3ο προκριματικό.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με τη "βασίλισσα", τα δύο κλαμπ τα έχουν βρει στο οικονομικό, οπότε εκκρεμεί μόνο η λεπτομέρεια με ελληνικό ενδιαφέρον.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ