CHAMPIONS LEAGUE

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν: Πρώτη φορά δέχονται 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο οι Καταλανοί

Barcelona's Lionel Messi, center, leaves he pitch at half time during the Champions League quarterfinal soccer match between Barcelona and Bayern Munich in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (Rafael Marchante/Pool via AP)
Barcelona's Lionel Messi, center, leaves he pitch at half time during the Champions League quarterfinal soccer match between Barcelona and Bayern Munich in Lisbon, Portugal, Friday, Aug. 14, 2020. (Rafael Marchante/Pool via AP) AP

Η Μπάγερν προηγήθηκε 4-1 στο πρώτο ημίχρονο του προημιτελικού του Ντα Λουζ και αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Μπαρτσελόνα δέχθηκε τέσσερα γκολ στα πρώτα 45 λεπτά ενός ευρωπαϊκού της μας. (VIDEOS)

Η Μπαρτσελόνα αναμετρήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (14/8) με την Μπάγερν στο Εστάδιο ντα Λουζ της Λισσαβώνας για τον προημιτελικό του Final 8 του Champions League και οι Βαυαροί προηγήθηκαν με 4-1 στο πρώτο ημίχρονο.

Είναι η πρώτη φορά που οι μπλαουγκράνα δέχθηκαν τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο αναμέτρησης για ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είναι η δεύτερη φορά συνολικά στην ιστορία τους, καθώς για στις 13 Φεβρουαρίου 1994 στο Ρομαρέδα η Μπάρτσα έχανε 4-1 στο ημίχρονο από τη Μάλαγα (τελικό σκορ 6-3!). Δείτε τα γκολ που δέχθηκε η Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ