CHAMPIONS LEAGUE

Μπάγερν: Ο Σαλιχάμιτζιτς αναγνωρίζει τη δύναμη του "Καραϊσκάκης"

Bayern sports director Hasan Salihamidzic smiles prior to the start of the German Bundesliga soccer match between 1. FC Nuremberg and FC Bayern Munich in Nuremberg, Germany, Sunday, April 28, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern sports director Hasan Salihamidzic smiles prior to the start of the German Bundesliga soccer match between 1. FC Nuremberg and FC Bayern Munich in Nuremberg, Germany, Sunday, April 28, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς παραδέχτηκε πως η κλήρωση των ομίλων του Champions League ήταν ευνοϊκή για την Μπάγερν, τονίζοντας όμως ότι δεν μπορεί να υποτιμηθεί ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο Ερυθρός Αστέρας.

Η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League έφερε απέναντι στην Μπάγερν την Τότεναμ, τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα, γεγονός που φέρνει τους Βαυαρούς σε πλεονεκτική θέση για να πάρουν μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και να συνεχίσουν στα νοκ-άουτ ματς τον Φεβρουάριο του 2020.

Το γεγονός πάντως ότι μόνο η φιναλίστ του τελικού του Champions League, Τότεναμ, φαντάζει ως πολύ μεγάλο εμπόδιο, δεν κοιμίζει τους Βαυαρούς, με τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς να στέκεται στην πολύ δυνατή έδρα που διαθέτει τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Ερυθρός Αστέρας.

"Αυτή είναι μία κλήρωση που μπορούμε να ζήσουμε με αυτήν. Θέλουμε να φτάσουμε στους 16 και να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο αλλά γνωρίζουμε καλά ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουμε καμία από τις άλλες ομάδες.

Ειδικά στον Πειραιά και στο Βελιγράδι δεν θα αντιμετωπίσουμε απλά δύο ομάδες με τεράστιο κίνητρο αλλά και ένα παθιασμένο κοινό στα παιχνίδια που θα δώσουμε στις έδρες τους", δήλωσε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής των νταμπλούχων Γερμανίας.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Το προφίλ της Μπάγερν Μονάχου
Η κλήρωση των ομίλων του Champions League: Oι αντίπαλοι του Ολυμπιακού
Οι όμιλοι του Champions League 2019-2020
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ