ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγερν - Άγιαξ 1-1: Παλικαρίσιος βαθμός στο Μόναχο για τον Αίαντα

Ajax's Nicolas Tagliafico, right, and Bayern midfielder Arjen Robben, left, vie for the ball during a Group E Champions League soccer match between Bayern Munich and Ajax at the Allianz Arena in Munich, Germany, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Ajax's Nicolas Tagliafico, right, and Bayern midfielder Arjen Robben, left, vie for the ball during a Group E Champions League soccer match between Bayern Munich and Ajax at the Allianz Arena in Munich, Germany, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

Ο Άγιαξ απέδειξε πως μετά από χρόνια είναι αρκετά υπολογίσιμος στο Champions League καθώς έφυγε με χρυσό 1-1 από το Μόναχο κόντρα στην πανίσχυρη Μπάγερν για την 2η αγωνιστική (VIDEOS).

Όρθιος στο Μόναχο! Η Μπάγερν προηγήθηκε πολύ νωρίς κόντρα στον Άγιαξ και όλοι πίστεψαν πως θα έφτανε εύκολα στο "2 στα 2" στον όμιλο, όμως η ολλανδική ομάδα αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και δύο εβδομάδες μετά το επιβλητικό 3-0 επί της ΑΕΚ πήρε ένα ακόμα σπουδαίο αποτέλεσμα, με το 1-1 στην "Αλιάντς Αρίνα".

Οι Βαυαροί προηγήθηκαν στο 4' με κεφαλιά του Χούμελς μετά από σέντρα του Ρόμπεν από τα δεξιά, με την ισοφάριση να έρχεται στο 22' από τον Μαζραουί και τη συνέχεια να βρίσκει τους Ολλανδούς να αντιστέκονται.

Στις καθυστερήσεις είχαν μάλιστα μεγάλη ευκαιρία για να ρίξουν τη "βόμβα" της 2ης αγωνιστικής, με τον Νόιερ να αποκρούει αρχικά την εκτέλεση φάουλ του Σένε και κατόπιν η μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Σημειώνεται πως αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό ματς που δεν νικάει η Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις καθώς είχαν προηγηθεί η ισοπαλία με την Άουγκσμπουργκ και η ήττα από την Χέρτα για την Bundesliga.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς (90' Σουέλε), Αλάμπα, Μίλερ, Χάβι Μάρτινεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ρόμπεν (62' Χάμες Ροντρίγκες), Λεβαντόβσκι, Ριμπερί (75' Γκναμπρί)

ΑΓΙΑΞ: Ονανά, Μαζραουί, Ντε Λιχτ, Βέμπερ, Ταγλιαφίκο, Φαν ντε Μπέεκ (75' Ντε Βιτ), Σένε, Μπλιντ, Ζιγιές, Τάντιτς, Νταβίντ Νέρες (85' Ντόλμπεργκ)

Διαβάστε το Live από το Μπάγερν Μονάχου - Άγιαξ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1. Άγιαξ 4

2. Μπάγερν Μονάχου 4

3. Μπενφίκα 3

4. ΑΕΚ 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ