CHAMPIONS LEAGUE

Μέσι: "Μαζί με τον κόσμο θα κατακτήσουμε το Champions League"

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

O μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Μπαρτσελόνα με 3-0 επί της Λίβερπουλ επανέλαβε την υπόσχεση που έδωσε στον κόσμο στην αρχή της σεζόν, ότι θα φέρει ξανά στο Champions League στη Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε με 3-0 εντός έδρας τη Λίβερπουλ στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ημιτελικό Champions League, στον οποίον ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς ο 31χρονος Αργεντινός σταρ των μπλαουγκράνα επανέλαβε την υπόσχεση που έδωσε στους οπαδούς στην εκκίνηση της σεζόν. Ότι δηλαδή θα κάνει τα πάντα για να φέρει ξανά το τρόπαιο στη Βαρκελώνη για πρώτη φορά μετά το 2015.

"Η τελευταία ευκαιρία με τον Ντεμπελέ ήταν μεγάλη, θα μπορούσε το σκορ να ήταν 4-0. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, το Άνφιλντ είναι δύσκολη έδρα. Συμβαίνει αυτό με τις αγγλικές ομάδες, πάντα παίζουν σε υψηλό ρυθμό. Εμάς μας αρέσει να έχουμε κατοχή της μπάλας, οπότε σε μερικές στιγμές κουραστήκαμε.

Το σημαντικό ήταν ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ μας πίεσε, έψαξε το γκολ. Υπήρξαν στιγμές που θα έπρεπε απλά ν' αντέξουμε στην πίεση. Είμαστε σε πολύ όμορφη στιγμή της σεζόν. Το είπα και στον κόσμο στην αρχή της σεζόν, ότι μαζί θα κατακτήσουμε το Champions League", υποστήριξε ο "πούλγκα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ