CHAMPIONS LEAGUE

Ματβέεβ: "Χρειαζόμαστε ένα θαύμα, αλλά όλα είναι πιθανά"

Ματβέεβ: "Χρειαζόμαστε ένα θαύμα, αλλά όλα είναι πιθανά"

Ο βοηθός προπονητή της Κράσνονταρ, Σεργκέι Ματβέεβ, δήλωσε ότι η ομάδα του χρειάζεται ένα θαύμα για να περάσει τον Ολυμπιακό, αλλά ανέφερε ότι όλα είναι πιθανά. Τι ανέφερε για τη φάση του Γκιλιέρμε στο πρώτο ματς.

Η Κράσνονταρ υποδέχεται την Τρίτη (27/8, 22.00) τον Ολυμπιακό, στον δεύτερο αγώνα για τα playoffs του Champions League. Το 4-0 του πρώτου αγώνα δίνει ξεκάθαρο αβαντάζ υπέρ των "ερυθρόλευκων", αλλά οι Ρώσοι δεν το βάζουν κάτω.

"H κατάσταση μάς αναγκάζει να πάρουμε συγκεκριμένα ρίσκα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά" ανέφερε ο βοηθός προπονητή της Κράσνονταρ, Σεργκέι Ματβέεβ. Ακολούθως ρωτήθηκε για τη φάση του Γκιλιέρμε στο 11' του πρώτου αγώνα, για την οποία οι Ρώσοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι.

Ο Ματβέεβ απάντησε: "Έγιναν πολλές συζητήσεις από τον κόσμο στα social media για αυτό το θέμα. Εμείς στείλαμε ένα έγγραφο (σ. προφανώς στην UEFA) για τη φάση, διότι παρότι υπήρχε VAR, πολλοί είπαν ότι το χέρι ήταν σε αφύσικη θέση. Δεν μπορούμε ακριβώς να καταλάβουμε γιατί δεν δόθηκε πέναλτι. Δεν μας δόθηκαν εξηγήσεις.

Ίσως να φταίει που έχουν αλλάξει οι νόμοι του ποδοσφαίρου. Θα θέλαμε όμως μια απάντηση. Αν είχε δοθεί το πέναλτι και βάζαμε γκολ, ίσως το παιχνίδι να είχε εξελιχθεί διαφορετικά. Δεν βγάζουμε τους εαυτούς μας απέξω, δεν αποποιούμαστε των ευθυνών μας, γιατί κάναμε λάθη".

-Συμφωνείτε ότι χρειάζεστε ένα θαύμα;

"Για εμάς, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να εμφανιστούμε ως ομάδα που δεν είναι αδιάφορη. Έτσι, όλα θα είναι πιθανά. θα χρειαστούμε τύχη, θα έχουμε και την υποστήριξη των οπαδών μας που θα μας οδηγήσει μπροστά. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Όσοι μας πιστεύουν δεν είναι τρελοί. Ασφαλώς και χρειάζεται ένα θαύμα".

Πώς θα αποφύγετε τις αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού;

"Δεν θα είναι εύκολο για εμάς να διασπάσουμε την άμυνά τους. Οι αντεπιθέσεις θα είναι όντως πιθανές, αλλά θα προσπαθήσουμε αυτό να το λάβουμε σοβαρά υπόψιν".

ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΟΒ: "ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΙΘΑΝΟ"

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοβ ανέφερε για το παιχνίδι: "Τίποτα δεν είναι απίθανο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια στα οποία έχουμε δει επιστροφές. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε στο τέλος του αγώνα να πούμε ότι κάναμε τα πάντα για να νικήσουμε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ