CHAMPIONS LEAGUE

Μανωλάς: Αποθέωσε το πνεύμα της Νάπολι μετά το 1-1 με την Λίβερπουλ

Napoli's Kostas Manolas applauds his side's fans after the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Napoli's Kostas Manolas applauds his side's fans after the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Νάπολι στάθηκε όρθια στο Άνφιλντ παίρνοντας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Λίβερπουλ και ο Κώστας Μανωλάς μοίρασε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του μέσω ανάρτησης στο Instagram.

Η Λίβερπουλ ήξερε πως με νίκη μέσα στο φρούριό της επί της Νάπολι το βράδυ της Τρίτης όχι μόνο εξασφάλιζε την πρόκριση για τους "16" του Champions League αλλά έπαιρνε και την πρώτη θέση στον όμιλο, όμως λογάριαζε χωρίς τον... ξενοδόχο.

Μπορεί οι παρτενοπέι του Κάρλο Αντσελότι να κουβαλούσαν στο Άνφιλντ ένα σερί έξι παιχνιδιών χωρίς επιτυχία (5 ισοπαλίες - 1 ήττα) ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να πραγματοποιήσουν μία πολύ καλή εμφάνιση ειδικα στο αμυντικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να φύγουν αλώβητοι με το 1-1 και να χρειάζονται απλά έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Γκενκ για να βρεθούν στους "16".

Την σπουδαία αμυντική δουλειά της Νάπολι την επαίνεσε και ο Γιούργκεν Κλοπ με δηλώσεις του ("έδωσαν και την ψυχή τους στην άμυνα", ήταν το σχόλιο του Γερμανού), με τον Κώστα Μανωλά να συνθέτει ένα εξαιρετικό δίδυμο στην καρδιά της ιταλικής άμυνας μαζί με τον Κουλιμπαλί και να μοιράζει συγχαρητήρια στο φινάλε.

"Σωστό πνεύμα, σωστή νοοτροπία, τώρα πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να νικήσουμε! Συγχαρητήρια παιδιά", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο διεθνής στόπερ, γνωρίζοντας μάλιστα την αποθέωση από τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Μανωλάς: Αποθέωσε το πνεύμα της Νάπολι μετά το 1-1 με την Λίβερπουλ
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ