CHAMPIONS LEAGUE

Κορονοϊός: Η UEFA εξετάζει αλλαγή έδρας στο Γιουβέντους - Λιόν

Κορονοϊός: Η UEFA εξετάζει αλλαγή έδρας στο Γιουβέντους - Λιόν
AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Στο Τορίνο έχουν βρεθεί ήδη επτά άτομα θετικά στον κορονοϊό και αυτό δημιουργεί προβληματισμό στην UEFA, με γαλλική ιστοσελίδα να αποκαλύπτει σκέψεις για μετακόμιση του Γιουβέντους - Λιόν στον ιταλικό Νότο.

Η πρώτη μάχη της Λιόν με την Γιουβέντους για τους "16" του Champions League βρήκε την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία να επικρατεί με 1-0 και πλέον η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο καλείται να κάνει ανατροπή για να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Ενδεχομένως όμως η προσπάθεια των μπιανκονέρι να μην διεξαχθεί στο "Allianz Stadium", καθώς σύμφωνα με αποκάλυψη της γαλλικής ιστοσελίδας "Rmc Sport", η εξάπλωση του κορονοϊού στη γειτονική χώρα είναι κάτι που απασχολεί έντονα την UEFA.

Μέχρι στιγμής είναι επτά τα άτομα από την περιοχή του Τορίνου που έχου διαγνωστεί θετικά και σύμφωνα με το εν λόγω μέσο εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει το ματς σε άλλη περιοχή και συγκεκριμένα στην Νότια Ιταλία, όπου δεν είναι τόσο εξαπλωμένος ο κορονοϊός.

Την ίδια ώρα, υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει το ματς στο "Allianz Stadium" κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που συζητήθηκε στο πλαίσιο της σημερινής συνεδρίασης της UEFA στο Άμστερνταμ.

Σημειώνεται πως η Γιουβέντους έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στον ιταλικό νότο ως γηπεδούχος σε ευρωπαϊκά παιχνίδια της: το 1997 απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και τη σεζόν 1999-2000 στο Κύπελλο UEFA κόντρα σε Ομόνοια και Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρονάλντο: "Θυμώσαμε με την ήττα από την Λιόν, αλλά θα προκριθούμε"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ