CHAMPIONS LEAGUE

Γκούλιτ για Ρονάλντο: "Γι' αυτό είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών"

Γκούλιτ για Ρονάλντο: "Γι' αυτό είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών"
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Ρουντ Γκούλιτ ανέφερε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και εξήγησε τους λόγους. (VIDEO)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε τη Γιουβέντους από το χέρι και την οδήγησε στους "8" του Champions League με μια εμφάνιση μυθική. Πέτυχε χατ-τρικ απέναντι σε μια από τις σκληρές άμυνες της Ευρώπης, αυτή της Ατλέτικο του Τσόλο Σιμεόνε, έφτασε τα 700 τέρματα στην καριέρα του και έγραψε μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ποδοσφαιρική του διαδρομή. Δεν θα είναι η τελευταία...

Ο Πορτογάλος επιθετικός, σύμφωνα με τον Ρουντ Γκούλιτ, είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο CR7 είναι ο GOAT. Ο Ολλανδός στάθηκε στα επιτεύγματά του σε προσωπικό, συλλογικό και εθνικό επίπεδο, αλλά και στην εξαιρετική φυσική του κατάσταση, αν και βρίσκεται στα 34 του χρόνια.

Ο Γκούλιτ αναφέρθηκε στο ευρωπαϊκό που πήρε με την εθνική του ομάδα το 2016 στη Γαλλία, στις πέντε "Χρυσές Μπάλες", στα πέντε Champions League (ένα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τέσσερα με τη Ρεάλ Μαδρίτης) και στο ότι πετυχαίνει σε όποια ομάδα πηγαίνει και σε κάθε πρωτάθλημα. Για τον ίδιο τον Γκούλιτ, αυτά είναι ικανά να φέρουν τον Ρονάλντο στην κορυφή όλων των εποχών!

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ