ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τρομερό ρεκόρ εισπράξεων για την "βέκια σινιόρα"!

Juventus forward Cristiano Ronaldo, left, and Leonardo Bonucci applaud fans prior to the Champions League group H soccer match between Juventus and Manchester United at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus forward Cristiano Ronaldo, left, and Leonardo Bonucci applaud fans prior to the Champions League group H soccer match between Juventus and Manchester United at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Μία ημέρα μετά το απίστευτο ποσό που έβαλε στα ταμεία της η Ίντερ γεμίζοντας το "Μεάτσα" με την Μπαρτσελόνα, ήταν η σειρά της Γιουβέντους να αισθανθεί υπερήφανη για το δικό της ρεκόρ εισπράξεων στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το βράδυ της Τρίτης οι άνθρωποι της Ίντερ είχαν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένοι: όχι μόνο για το 1-1 που πήρε η ομάδα τους απέναντι στην Μπαρτσελόνα που τους επιτρέπει να ελπίζουν βάσιμα σε πρόκριση στους "16" του Champions League αλλά και για το κατάμεστο "Μεάτσα".

Οι φίλοι των "νερατζούρι" κατέκλυσαν κάθε γωνιά του επιβλητικού σταδίου και το αποτέλεσμα ήταν να σημειωθεί ρεκόρ εισπράξεων για ένα και μόνο ματς στην ιστορία όλων των ιταλικών ομάδων, με την Ίντερ να καρπώνεται το ποσό των 5.800.000 ευρώ.

Με τη συμπλήρωση ενός 24ωρου, μία ακόμα ιταλική ομάδα έρχεται να πανηγυρίσει για ένα δικό της ξεχωριστό ρεκόρ και αυτή είναι η Γιουβέντους, με τους Τορινέζους να κάνουν ρεκόρ εισπράξεων στην ιστορία του γηπέδου, στον αγώνα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με 4.194.000 ευρώ!

Το ποσό μάλιστα αυτό μπορεί να φτάσει σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ τα 5.000.000 ευρώ, ανα συνυπολογιστούν και τα έσοδα των πρωταθλητών Ιταλίας από τη χρήση των διαφόρων σουιτών του γηπέδου για το ματς κόντρα στην ομάδα του Μουρίνιο για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Φυσικά, το "καθαρό" κέρδος της Γιουβέντους φαντάζει εξωπραγματικό από τη στιγμή που η χωρητικοτητα του "Allianz Stadium" είναι 41.507 θεατές ενώ του "Μεάτσα" είναι 80.017, με τις υψηλές τιμές στα εισιτήρια που έχει βάλει η Γιουβέντους ελέω Ρονάλντο να φέρνουν αυτό το τρομερό κέρδος για το σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ