CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Τα γκολ στο Άγιαξ - Ρεάλ Μαδρίτης

Real forward Karim Benzema, center, celebrates with his teammates after scoring his side's opening goal during the first leg, round of sixteen, Champions League soccer match between Ajax and Real Madrid at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday Feb. 13, 2019. (AP Photo/Peter Dejong)
Real forward Karim Benzema, center, celebrates with his teammates after scoring his side's opening goal during the first leg, round of sixteen, Champions League soccer match between Ajax and Real Madrid at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday Feb. 13, 2019. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Δείτε τα γκολ από την αναμέτρηση του Άγιαξ με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Γιόχαν Κρόιφ" Αρένα για τη φάση των "16" του Champions League. (VIDEOS)

Όλη η δράση στο ματς του Άγιαξ με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Γιόχαν Κρόιφ" Αρένα για τη φάση των "16" του Champions League ήταν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 60' ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ για τον Άγιαξ. Ο Βινίσιους με ωραία ενέργεια άνοιξε την άμυνα του Αίαντα και στη συνέχεια έδωσε στον Γάλλο που με σουτ άνοιξε το σκορ.

Η απάντηση του Άγιαξ ήρθε 15 λεπτά αργότερα. Ο Νέρες έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Ζιγιές με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1.

Η Ρεάλ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη αφού στο 87' σε μία αντεπίθεση ο Ασένσιο ολοκλήρωσε υποδειγματικά την προσπάθεια των συμπαικτών του για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 υπέρ των Μαδριλένων.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ