CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στα αστέρια

CHAMPIONS LEAGUE / ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το βράδυ της Τετάρτης (18/9, 19:55) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Τότεναμ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και φυσικά, υπάρχουν πολλά ειδικά στοιχήματα για τον αγώνα.

Μετά από δύο χρόνια ο Ολυμπιακός επιστρέφει στους ομίλους του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι το βράδυ της Τετάρτης (18/9, 19:55) αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα την πανίσχυρη Τότεναμ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και θέλει να μπει με το δεξί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αποστολή σίγουρα δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του.

Φυσικά, πέρα από τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, το μεγάλο αγώνα περιμένουν πώς και πώς οι φίλοι του στοιχήματος. Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και σε πολλά συνδυαστικά στοιχήματα, με πολύ καλές αποδόσεις.

Πάμε να ρίξουμε μία ματιά σε ορισμένες από τις αποδόσεις που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Τότεναμ συνηθίζουν να μπαίνουν δυνατά στους αγώνες τους. Το να μπει ένα γκολ στα πρώτα 15 λεπτά και να βγουν πάνω από 10 κόρνερ στο ματς πληρώνει 5.80. Αν κάποιος θεωρεί ότι μπορεί το ματς να ανοίξει και να βάλουν γκολ και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο σε συνδυασμό με το να έχουμε over 4,5 κόρνερ στο ίδιο χρονικό διάστημα το βρίσκουμε στο 6,50.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγορές των σκόρερ σε συνδυασμό με διάφορες άλλες παραμέτρους. Για παράδειγμα το να σκοράρει ο Βαλμπουενά και ο Ολυμπιακός να κερδίσει over 4,5 κόρνερ πληρώνει 9.25, ενώ το να σκοράρει ο Έρικσεν και έχουμε πάνω από 3,5 γκολ στην αναμέτρηση είναι στο 10,50.

Για αυτούς που θέλουν να πάρουν μεγαλύτερο ρίσκο μπορούν να το συνδυάσουν σκόρερ με ακριβές σκορ. Το να βρει ο Χάρι Κέιν το δρόμο προς τα δίχτυα των ερυθρολεύκων πρώτος και να επικρατήσει η Τότεναμ με 3-1 πληρώνει 25, ενώ το αντίστοιχο στοίχημα με τον Ελ Αραμπί και ακριβες σκορ 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού θα το βρείτε σε ακόμα μεγαλύτερη απόδοση (45).

Πάντως, υπάρχουν και πολλά στοιχήματα για το ακριβές σκορ τα οποία αξίζουν την προσοχή μας. Ειδικά για όσους πιστεύουν ότι και οι δύο ομάδες θα πετύχουν γκολ, αλλά το σκορ δεν θα ξεφύγει η συνδυαστική επιλογή με ακριβές σκορ 2-1, 1-1, 1-2 πληρώνει 2,95.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του Ολυμπιακού "στ' αστέρια" το βράδυ της Τετάρτης, αλλά και όλα τα μεγάλα ματς της πρώτης βραδιάς του Champions League υπόσχονται έντονες στοιχηματικές συγκινήσεις.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ