CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

epaselect epa04813944 UEFA General Secretary Gianni Infantino picks up a ball during the draw of the first two qualifying rounds of the UEFA Champions League 2015/16 at the UEFA Headquarters in Nyon, Switzerland, 22 June 2015.  EPA/VALENTIN FLAURAUD
Champions League EPA

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έμαθαν τις ημερομηνίες για τα παιχνίδια των playoffs του Champions League, αν περάσουν από Άγιαξ και Μπασακσεχίρ αντίστοιχα.

Η UEFA έκανε γνωστές τις ημερομηνίες για τα παιχνίδια των playoffs του Champions League και οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός γνωρίζουν πότε θα αγωνιστούν, αν καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Άγιαξ και της Μπασακσεχίρ αντίστοιχα στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Ο νικητής του ΠΑΟΚ - Άγιαξ θα παίξει με το ζευγάρι ΑΠΟΕΛ - Καραμπάκ. Η πρώτη μάχη θα γίνει στις 20 Αυγούστου και στις 28 του ίδιου μήνα η ρεβάνς. Ο Δικέφαλος, αν κάνει την υπέρβαση και περάσει τον Αίαντα, θα δώσει το δεύτερο ματς στην Τούμπα και το πρώτο θα γίνει σε Κύπρο ή Αζερμπαϊτζάν.

Όσο για το νικητή του ζευγαριού του Ολυμπιακού με τους Τούρκους, θα αναμετρηθεί με Κρασντοντάρ ή Πόρτο και το πρώτο ματς θα γίνει στις 21 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς στις 27 του ίδιου μήνα. Οι ερυθρόλευκοι, εφόσον προκριθούν, θα δώσουν τον πρώτο αγώνα στο Φάληρο και η ρεβάνς θα διεξαχθεί σε Ρωσία ή Πορτογαλία.

Champions League: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ