CHAMPIONS LEAGUE

Άκουσε την περιγραφή του χρυσού γκολ και βούρκωσε ο Μόουρα!

Άκουσε την περιγραφή του χρυσού γκολ και βούρκωσε ο Μόουρα!

Ο Λούκας Μόουρα μάγεψε με το χατ-τρικ του στην "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" και στη συνέχεια έδωσε ρεσιτάλ στη μεικτή ζώνη, όταν τον έβαλαν να ακούσει την περιγραφή του τρίτου του γκολ (VIDEO)!

Τέτοια ανατροπή δεν ξανάγινε! Η Τότεναμ βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Άγιαξ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και σε συνδυασμό με την ήττα της με 1-0 στο Λονδίνο χρειαζόταν ένα θαύμα για να πάρει εκείνη την πρόκριση στον τελικό του Champions League, όμως το σπάνιο ποδοσφαιρικό θαύμα που έψαχνε, ήρθε!

Εκείνος που έκανε το όνειρο πραγματικότητα ήταν ο Λούκας Μόουρα και μάλιστα με μοναδικό στιλ: πέτυχε τρία γκολ σκοράροντας σε όλες τις περιπτώσεις με το θεωρητικά κακό του πόδι, το αριστερό, και έγινε ο πρώτος Βραζιλιάνος που πετυχαίνει χατ-τρικ σε ημιτελικό Champions League, κάτι που δεν είχαν καταφέρει παίκτες όπως οι Ριβάλντο, Ροναλντίνιο και Νεϊμάρ.

"O καθένας αξίζει τη στιγμή του. Κάθε παίκτης, ο προπονητής, το επιτελείο, ο πρόεδρος, επειδή αυτός ο σύλλογος είνα εκπληκτικός. Είμαι τόσο χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της Τότεναμ και δίνω αυτή τη χαρά στους οπαδούς", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μόουρα, ενώ στη σελίδα του στο Instagram σχολίασε: "Με τη βοήθεια του Θεού, τίποτα δεν είναι αδύνατο".

Άκουσε την περιγραφή του χρυσού γκολ και βούρκωσε ο Μόουρα!

Όλα τα λεφτά πάντως όσον αφορά στο τρίτο ημίχρονο του αγώνα ήταν μία σκηνή στη μεικτή ζώνη την ώρα που παραχωρούσε δηλώσεις, με ανθρώπους βραζιλιάνικου τηλεοπτικού σταθμού να τον βάζουν να ακούσει την περιγραφή που είχαν κάνει λίγα λεπτά νωρίτερα με το γκολ πρόκρισης που σημείωσε στο 96' και τον Μόουρα να βουρκώνει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μέσι και Ρονάλντο μαζί ο Λούκας Μόουρα
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ