CHAMPIONS LEAGUE

Άγιαξ - Ρεάλ Μαδρίτης: Γκολάρα Τάντιτς για το 0-3 και χαμός με το VAR

Ajax's Dusan Tadic celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Ajax at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, March 5, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ajax's Dusan Tadic celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Ajax at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, March 5, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο Ντούσαν Τάντιτς στο 62' σκόραρε με υπέροχο αριστερό πλασέ κι έγραψε το 0-3 για τον Άγιαξ μέσα στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης σ' ένα γκολ που το VAR δεν το ακύρωσε. (VIDEO)

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Άγιαξ στον επαναληπτικό της φάσης των "16" του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" είναι ο Ντούσαν Τάντιτς ο οποίος στο 62' με πολύ όμορφο αριστερό πλασέ έκανε το 0-3. Χαμός στη συνέχεια με τον διαιτητή να περιμένει από το VAR την απόφαση για το αν θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ. Η μπάλα είχε περάσει καθαρά εκτός γηπέδου, αλλά τελικά το γκολ δεν ακυρώθηκε.

Ο 30χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός είχε δώσει την ασίστ στα δύο πρώτα γκολ, ενώ το τρίτο το σημείωσε ο ίδιος.

ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ... VAR ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΓΚΟΛ

Ο διαιτητής περίμενε την ετυμηγορία του VAR, καθώς η μπάλα στο ξεκίνημα της φάσης είχε βγει καθαρά εκτός γηπέδου, αλλά το γκολ δεν ακυρώθηκε τελικά καθώς -πιθανότατα- δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το VAR σε περιπτώσεις που αφορούν πλάγιο άουτ. Είναι χαρακτηριστικό ότι για περίπου 5 λεπτά όλοι περίμεναν τι θα συμβεί, με τον ρέφερι του αγώνα να δείχνει τη σέντρα.

Δείτε το video με την γκολάρα του Τάντιτς:

Photocredits: AP/Bernat Armangue

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ