ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - Μπενφίκα: Ο Γκριμάλδο "χτύπησε" για το 0-2 στο 15' (VIDEO)

Benfica's Haris Seferovic, center , celebrates with teammates after scoring the opening goal during a Group E Champions League soccer match between AEK Athens and Benfica at the Olympic Stadium in Athens, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Benfica's Haris Seferovic, center , celebrates with teammates after scoring the opening goal during a Group E Champions League soccer match between AEK Athens and Benfica at the Olympic Stadium in Athens, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Η Μπενφίκα πήρε προβάδισμα κόντρα στην ΑΕΚ με τον Χάρις Σεφέροβιτς στο 6ο λεπτό και το διεύρυνε (0-2) στο 15ο λεπτό με κεφαλιά του Άλεξ Γκριμάλδο. (VIDEO)

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπενφίκα - live η εξέλιξη της αναμέτρησης από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 - για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και πριν η Ένωση συνέλθει από το γκολ του Χάρις Σεφέροβιτς στο 6', η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας πέτυχε και δεύτερο γκολ.

Στο 15ο λεπτό ο Ισπανός αριστερός μπακ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα από δεξιά, βγήκε στην πλάτη της "κιτρινόμαυρης" άμυνας και με κεφαλιά ανάγκασε τον Βασίλη Μπάρκα να μαζέψει για δεύτερη φορά την μπάλα από τα δίχτυα της εστίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ