ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - Μπενφίκα: Οι Πορτογάλοι άνοιξαν το σκορ με τον Σεφέροβιτς (VIDEO)

Benfica's Pizzi, center, celebrates scoring his side's first goal from a penalty kick during the Champions League playoffs, first leg, soccer match between Benfica and PAOK at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Aug. 21, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Pizzi, center, celebrates scoring his side's first goal from a penalty kick during the Champions League playoffs, first leg, soccer match between Benfica and PAOK at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Aug. 21, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP

Η Μπενφίκα άνοιξε το σκορ (0-1) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ με γκολ του Χάρις Σεφέροβιτς για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. (VIDEO)

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπενφίκα - live η εξέλιξη της αναμέτρησης από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 - για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας άνοιξε το σκορ στο έκτο λεπτό με τον Χάρις Σεφέροβιτς.

Ο Ζέντσον έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Μπάρκας έδιωξε με το πόδι, αλλά η μπάλα έφτασε στον Ελβετό διεθνή φορ των "αετών" που έκανε το σουτ κι άνοιξε το σκορ. Δείτε το στο παρακάτω video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ