ΜΠΑΓΕΡΝ

200.000 αιτήσεις για εισιτήριο στο Μπάγερν - Ρεάλ

Supporters of Bayern cheer their team prior to the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and FC Schalke 04 at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Feb. 4, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Supporters of Bayern cheer their team prior to the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and FC Schalke 04 at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Feb. 4, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Περισσότεροι από 200.000 φίλαθλοι έχουν αιτηθεί ήδη ένα εισιτήριο για το Μπάγερν - Ρεάλ για τα προημιτελικά του Champions League, ωστόσο τα διαθέσιμα κομμάτια είναι πολύ λιγότερα.

Οι άνθρωποι της Μπάγερν δεν προλαβαίνουν να υποδέχονται τις ηλεκτρονικές αιτήσεις για ένα εισιτήριο του αγώνα με τη Ρεάλ για τα προημιτελικά του Champions League.

Το σούπερ ζευγάρι που ανέδειξε η κληρωτίδα την Παρασκευή έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον από 200.000 άτομα που επιθυμούν να παρευρεθούν στην "Άλιαντς Αρένα" στις 12 Απριλίου.

Οι άνθρωποι των Βαυαρών έχουν επιβεβαιώσει ήδη ότι μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί τόσες αιτήσεις, ωστόσο όσο πλησιάζει η ημερομηνία του αγώνα, ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί εντυπωσιακά.

Τα διαθέσιμα εισιτήρια για τους συγκεκριμένους ενδιαφερομένους ανέρχονται μόλις σε 30.000, αφού τα υπόλοιπα 35.000 να διανεμηθούν μεταξύ των κατόχων διαρκείας, ενώ περίπου 5.000 θα λάβει και η ισπανική ομάδα για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Η έδρα των πρωταθλητών Γερμανίας έχει χωρητικότητα 75.000 θεατές για την Bundesliga, ωστόσο για τις διεθνείς διοργανώσεις μειώνεται σε 70.000 θεατές.

Πριν από τέσσερα χρόνια, όταν οι δύο σύλλογοι τέθηκαν εκ νέου αντιμέτωποι στην ίδια διοργάνωση αλλά για τα ημιτελικά, υπήρξε ο ίδιος αριθμός αιτήσεων για το παιχνίδι από τους Γερμανούς φιλάθλους.

Η ζήτηση, πάντως, μοιάζει απολύτως φυσιολογική, από τη στιγμή που τελευταία φορά που το γήπεδο δεν έκανε sold out ήταν στις 30 Ιανουαρίου 2007, σε έναν αγώνα με αντίπαλο την Μπόχουμ. Έκτοτε μετράει πάνω από δέκα χρόνια με γεμάτο γήπεδο, όπου το πιο φθηνό εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ