ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15.000 στην προπόνηση για τον Μπέκαμ!

15.000 στην προπόνηση για τον Μπέκαμ!
Μπέκαμ-Γκάλαξι

Φρενίτιδα στη Νέα Ζηλανδία για τον Άγγλο σούπερ σταρ, με πάνω από 15.000 κόσμο να παρακολουθούν την προπόνηση των Γκάλαξι στο "Westpac Stadium"

Την Παρασκευή (30/11) ο Άγγλος σούπερ σταρ έζησε μεγαλειώδεις στιγμές, καθώς περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι μαζεύτηκαν σε ένα γήπεδο για να τον παρακολουθήσουν να προπονείται με τους Γκάλαξι, ενόψει της φιλικής αναμέτρησης του αμερικανικού συλλόγου με την τοπική ομάδα Γουέλιγκτον Φίνιξ.
Η Νέα Ζηλανδία αποτελεί παραδοσιακά χώρα όπου λατρεύεται το ράγκμπι, όμως η αποθεωτική υποδοχή της οποίας έτυχε ο Μπέκαμ ήταν κάτι που σίγουρα θα προκάλεσε την ζήλεια ακόμα και της διάσημης ομάδας ράγκμπι All Blacks, της ομάδας ράγκμπι η οποία φιλοξενείται στο "Westpac Stadium".

Το εντυπωσιακό ήταν πως το μεγαλύτερο μέρος των θεατών ήταν νεαρές κοπέλες που άφησαν το σχολείο για να πάνε στο γήπεδο, με την προσοχή τους να είναι αποκλειστικά στον Μπέκαμ αγνοώντας τους συμπαίκτες του.

"Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι καυτός. Εγώ είμαι κρύα", έλεγε ένα πανό νεαρής θαυμάστριας του "Μπεκς", θέλοντας να δείξει την λατρεία της για τον Άγγλο άσο αλλά και τις ακραίες κλιματολογικές συνθηκες, ενώ για περίπου 2 ώρες από τότε που ξεκίνησε η προπόνηση των Γκάλαξι το κοινό δεν σταμάτησε να ουρλιάζει υπέρ του Μπέκαμ

"Ελπίζω να παίξω σε όλο το ματς. Απόλαυσα το γεγονός ότι αγωνίστηκα για 90 λεπτά στο Σίδνεϊ. Είμαστε ανταγωνιστικοί, θέλουμε να νικήσουμε και θα πάρουμε το παιχνίδι στα σοβαρά αλλά και με μία δόση πλάκας", τόνισε ο Μπέκαμ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη

Να σημειωθεί ότι πως το χωρητικότητας 34.500 θεατών γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο για το ματς των Γκάλαξι, με το νούμερο αυτό να αποτελεί ρεκόρ προσέλευσης θεατών για ποδοσφαιρικό αγώνα στη Νέα Ζηλανδία.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ