ΓΕΡΜΑΝΙΑ

100+1... συλλήψεις στη Βρέμη

100+1... συλλήψεις στη Βρέμη
σύλληψη οπαδού

Οι αστυνομικές αρχές της Βρέμης συνέλαβαν περισσότερους από 100 χούλιγκανς που τα έκαναν "γυαλιά καρφιά" κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Βέρντερ και Αμβούργου

Τι κι αν η Βέρντερ είχε κερδίσει το Αμβουργο με 2-1, οι οπαδοί της συνεπλάκησαν με εκείνους των φιλοξενούμενων αλλά και με τις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν καταφτάσει στο σημείο, με αποτέλεσμα η αστυνομία να συλλάβει περισσότερα από εκατό άτομα.
Συγκεκριμένα επρόκειτο για γνωστούς "χούλιγκανς" στους οποίους είχε απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο, λόγω τιμωρίας τους για επεισόδια που είχαν προκαλέσει στο παρελθόν κι οι οποίοι είχαν καταφθάσει στην πόλη του ποταμού Βέζερ από το Αμβούργο και το Ανόβερο.

Αρχικά οι οπαδοί, που βρίσκονταν κοντά σε ένα εστιατόριο, κατέστρεψαν κάποια αυτοκίνητα ενώ στη συνέχεια συνεπλάκησαν με οπαδούς της Βέρντερ. Αυτό είχε ως συνέπεια να εμπλακεί κι η αστυνομία η οποία και τους συνέλαβε.

Μετά τη σύλληψή τους και εν συνεχεία την απελευθέρωσή τους, οι αστυνομικοί τους "συνόδευσαν" στον κοντινότερο σιδηροδρομικό σταθμό, τους "επιβίβασαν", και τους έστειλαν σπίτι τους.

Από τις συμπλοκές αυτές υπήρξε και ένας τραυματισμένος από μπουκάλι αστυνομικός, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς οπαδών.






TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ