ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Επέστρεψε στην κορυφή

Επέστρεψε στην κορυφή
Ριμπερι

Η Μπάγερν νίκησε 1-0 την Μπίλεφελντ και επέστρεψε στην κορυφή της Bundesliga, ένα βαθμό πάνω απο την Βέρντερ

Στην Βρέμη, παίκτες και τεχνική ηγεσία της Βέρντερ περίμεναν την αναμέτρηση της Μπίλεφελντ με την Μπάγερν προκειμένου να δουν αν θα παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως οι Βαυαροί νίκησαν 1-0 και παρέμειναν ένα βαθμό μπροστά απο τους “πράσινους” του Τόμας Σάαφ.
Η Αρμίνια έδειχνε ικανή να δυσκολέψει την Μπάγερν, όμως στο 22' η κλάση των Κλόζε και Ριμπερί ήταν αυτή που έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο διεθνής Γερμανός επιθετικός τροφοδότησε τον Γάλλο μεσοεπιθετικό που απο δύσκολη γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι άλλαξαν τερματοφύλακα, καθώς ο Χάϊν τραυματίστηκε σε σύγκρουση με τον Κλόζε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, με τον Φερνάντεζ να παίρνει την θέση του. Οι παίκτες του Μίντεντορπ προσπάθησαν να απειλήσουν, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν προβληματίστηκαν ιδιαίτερα και έφθασαν στη νίκη που τους διατήρησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στο Ντούϊσμπουργκ, η τοπική ομάδα αναδείχθηκε νικήτρια στην αναμέτρηση των ουραγών με τη Νυρεμβέργη. Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις, όμως στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν τρεις ευκαιρίες για να προηγηθούν (50', 55', 64'), όμως όχι μόνο δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν, αλλά στο 72' ο Γκρλιτς έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους που κατάφεραν να το διατηρήσουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Συνοπτικά τ' αποτελέσματα
Μπίλεφελντ-Μπάγερν 0-1 (22' Ριμπέρι)
Ντούισμπουργκ-Νυρεμβέργη 1-0 (72' Γκρλιτς)








TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ