GAMES

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της τρίτης σεζόν του Witcher

Witcher Geralt
Witcher Geralt NETFLIX

Οι φανατικοί οπαδοί της σειράς θα πρέπει να κάνουν περισσότερη υπομονή για να δουν τη συνέχεια της ιστορίας του Geralt και της Ciri.

Με μια όμορφη αφίσα γεμάτη ερωτηματικά για τη τρίτη σεζόν, το Netflix προέβη στη σχετική ανακοίνωση, η οποία περιλάμβανε τη σύνοψη αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας της πολυαγαπημένης μεταφοράς του Witcher στη μικρή οθόνη.

Η τρίτη σεζόν του Witcher θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023 χωρίς το Netflix να ανακοινώνει αν θα είναι η τελευταία σεζόν ή όχι.

Η τρίτη σεζόν θα αρχίσει από το σημείο που τελείωσε η δεύτερη, με τον Geralt (Henry Cavill) και τη Yennefer (Anya Chalotra) να προσπαθούν να φυγαδεύσουν τη Ciri (Freya Allan) από τις σκοτεινές δυνάμεις που θέλουν να τη σκοτώσουν και να κλέψουν τις δυνάμεις της. Η Ciri όμως, έχει ήδη μάθει κάποιες μαγικές ικανότητες που χρησιμοποιούν οι Witchers και έτσι η τριάδα πρέπει να προστατευτεί ομαδικά ώστε να αποφύγουν το...Wild Hunt, το οποίο πλησιάζει.

Η σειρά Witcher είναι από τις πιο πετυχημένες σειρές στο Netflix. Συγκεκριμένα, η πρώτη σεζόν βρίσκεται στη δέκατη θέση στη λίστα με τις σειρές που έχουν προβληθεί περισσότερες φορές στη γνωστή πλατφόρμα.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ