ESPORTS

Tέλος εποχής για την Envy Gaming

H envy gaming σηκωνει ενα απο τα πολλα πρωταθληματα της.
H envy gaming σηκωνει ενα απο τα πολλα πρωταθληματα της. ΕΝVY.GG

Σε μια ξαφνική ανακοίνωση προέβη ο οργανισμός Envy Gaming η οποία αναφέρει ότι όλη η εταιρία κλείνει κάθε esports τμήμα της και οποιαδήποτε ομάδα υπήρχε κάτω από τον οργανισμό θα μεταφερθεί στην ΟpTic Gaming.

Η Εnvy Gaming από σήμερα σταματά κάθε esports δραστηριότητα που έχει στο χώρο και συγχωνεύεται πλήρως με την ΟpTic Gaming. Και οι 2 ομάδες στο χώρο είχανε εξαιρετική παρουσία σε πολλά esports και είχανε γράψει τα όνομα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ηλεκτρονικού Αθλητισμού, συμμετέχοντας σε εκατοντάδες πρωταθλήματα, ενώ σε πολλά από αυτά, είχαν κατακτήσει και πολλά τρόπαια. Η Envy Gaming όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της, Μαρκ Ρουφαιλ, δεν θα μπορέσει να κρατήσει τον οργανισμό και να σταθεί στο ύψος που στέκεται τόσα χρόνια η ΟpTic και γιαυτό υποστηρίζει ότι η καλύτερη δυνατή λύση είναι η συγχώνευση της εταιρίας και η παύση κάθε ενέργειας σαν οργανισμός esports.

Σημειώνεται ότι οποιαδήποτε ομάδα βρισκόταν στην Εnvy θα μεταφερθεί κάτω από την ΟpTic, συμπεριλαμβανομένου τις ομάδες στο Valorant, Call of Duty, Rocket League, Apex Legends και Halo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ