LOL

Ταξίδι στη Ρουμανία και με στόχο το στέμμα οι WLGaming και Team Phantasma

H Team Phantasma πανυγηρίζει  το τρόπαιο
H Team Phantasma πανυγηρίζει το τρόπαιο GREEKLEGENDS.GR

Στο Digital Crusade στην Οραντέα της Ρουμανίας, θα διαγωνιστούν για τα ημιτελικά της διοργάνωσης οι Ελληνικές ομάδες Team Phantasma και WLGaming, με στόχο τη κατάκτηση του Crusaders Crown 2022.

Σε ένα διαφορετικό τουρνουά από τα συνηθισμένα, θα αγωνιστούν οι Team Phantasma και WLGaming με στόχο ακόμα μια προσθήκη στη τροπαιοθήκη τους. Μετά την εκπλήρωση των υποχρεώσεων τους στο Digital Crusade Regular Season και τερματίζοντας και οι δύο στην πρώτη θέση των ομίλων τους, το ταξίδι στην Οραντέα της Ρουμανίας έκλεισε, με τις 2 ομάδες να φαντάζουν τα 2 μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις για το SPORT24 o προπονητής της Team Phantasma, Βασίλης Βολτής αναφέρει πως: '' Πάντα ο στόχος μας σε ότι παίζουμε είναι η νίκη και το τρόπαιο και ακόμα μια φορά πάμε για αυτό. Η διαδικασία ήταν μεγάλη, περάσαμε μέσα από τα γκρουπ stages που αντιμετωπίσαμε άλλες βαλκανικές ομάδες και περάσαμε πρώτοι από τον όμιλο μας! Αγωνιστικά είμαστε σε καλή φόρμα πιστεύω και έτοιμοι για όλα και ελπίζουμε να έχουμε ελληνικό τελικό εναντίον των WLGaming! ''

Eνω ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της WLGaming Γιάννης Μόλλας δηλώνει πως: '' Λόγω το ότι ο Waena δεν μπόρεσε να πάρει την Visa και να παρευρεθεί στο LAN, η αλλαγή mid θα επηρεάσει σίγουρα την ομάδα μας ως προς την απόδοση της. Παρόλα αυτά πιστεύω στο ταλέντο των υπολοίπων παικτών και θεωρώ πως θα φτάσουμε τουλάχιστον στο τελικό "

H WLGaming θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, μια ομάδα που πάντα παραμένει ισχυρή σε όλους τους τομείς, ενώ παράλληλα στον 2ο ημιτελικό η Team Phantasma θα αντιμετωπίσει την NextPlease! Gaming, μια ομάδα μικρότερης δυναμικότητας από τις Ελληνικές, αλλά άκρως επικίνδυνη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την προσπάθεια των Ελληνικών ομάδων στο επίσημο κανάλι του Digital Crusade στο twitch.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερiνή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming.

TAGS LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ