GAMES

Ο Faker έκλεισε 10 χρόνια από το ντεμπούτο του στην επαγγελματική σκηνή του League of Legends

Faker Worlds 2022
Faker Worlds 2022 LOLESPORTS

O GOAT του Παγκόσμιου League of Legends έχει γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στις πεδιάδες της δικαιοσύνης, εδώ και μια δεκαετία.

Στις 6 Απριλίου του 2013, ο Faker έπαιξε το πρώτο του επαγγελματικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας, απέναντι στη CJ Entus Blaze και τον Ambition. Μετά από 10 χρόνια, ο Faker έχει συνδέσει το όνομα του με τις λέξεις επιτυχία και αναγνώριση.

Ο Faker έχει κατακτήσει μέχρι και σήμερα 10 πρωταθλήματα Νότιας Κορέας, 2 MSI τίτλους, ενώ κερδίσε 3 Παγκόσμια πρωταθλήματα, ρεκόρ που μοιράζεται με τον πρώην συμπαίχτη του Bengi.

Πέρυσι, ο mid laner της T1, είχε φτάσει μέχρι και το μεγάλο τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος και βρέθηκε έναν αγώνα μακριά από το να κατακτήσει ξανά το βαρύτιμο τρόπαιο του worlds αλλά δεν κατάφερε απέναντι στο απόλυτο outsider, DRX του Deft.

Ο Faker έχει δηλώσει ότι δεν σκέφτεται ακόμα να αποσυρθεί από την competitive σκηνή του League of Legends, με την απόδοση του να μην έχει πέσει ούτε στο ελάχιστο από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο επαγγελματικό οικοσύστημα του League of Legends.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ