GAMES

LEC: SK Gaming και Astralis στις έξι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης

Astralis league of legends team
Astralis league of legends team ASTRALIS

Τεράστια αναστάτωση έφεραν οι SK και AST, κερδίζοντας τη Team Heretics και BDS αντίστοιχα στο lower bracket της δεύτερης φάσης.

Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα League of Legends και συγκεκριμένα το νέο του format, φτιάχτηκε για να γίνονται εκπλήξεις. Μετά τη καταπληκτική κανονική διάρκεια της SK Gaming, το μόνο που έλειπε είναι να φανεί αν αυτή η ομάδα θα έχει διάρκεια.

Στο παιχνίδι απέναντι στη Team Heretics του Jankos, η SK θύμισε τις χρυσές εποχές της εν έτη 2015 και κατάφερε να περάσει με σχετική ευκολία το εμπόδιο αυτό. Εξαιρετικός Markoon και Irrelevant οδήγησαν σε μια ιστορική νίκη την ομάδα της Γερμανίας, καταφέρνοντας να φτάσουν στους τελευταίους έξι του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο έψαχνε εδώ και πολλά χρόνια.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, η Astralis κατάφερε να υπερισχύσει της BDS του Έλληνα Labrov με έναν καταπληκτικό 113. Το πρώτο παιχνίδι κατάφερε να το κατακτήσει η BDS με την θαυμάσια απόδοση του bottom lane της, αλλά η AST δεν είχε πει τη τελευταία της λέξη.

Με μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά το draft και ένα τρίτο και καταλυτικό παιχνίδι από το Finn και τον jungler του η Astralis έσπασε κάθε προγνωστικό και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του Lower Bracket.

Στη συνέχεια του Lower bracket, η SK Gaming θα αγωνιστεί απέναντι στη Vitality ενώ η Astralis θα προσπαθήσει να πάρει τη πρόκριση για τα ημιτελικά, απέναντι στη MAD Lions.

Τα αποτελέσματα της χθεσινής αγωνιστικής ημέρας (18/2) είναι τα εξής:

  • SK Gaming vs Team Heretics 2-0
  • Astralis vs BDS 2-1

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται και σήμερα (19/2) και μπορείτε να τη παρακολουθήσετε με Ελληνική περιγραφή εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ