GAMES

LEC: Εξαιρετικό το ντεμπούτο του Upset με τη φανέλα της Vitality στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Upset vitality
Upset vitality LOL ESPORTS

G2, SK Gaming και Vitality έδειξαν ήδη τα ''δόντια'' τους στην έναρξη της ανοιξιάτικης σεζόν του LEC.

Η πρώτη αγωνιστική του Spring split στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα League of Legends είχε εκπλήξεις, αναταράξεις και μια G2 που φαίνεται ότι είναι το μεγάλο φαβορί και σε αυτό το split.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας η Excel κατάφερε να βρει επιτελούς μια νίκη μετά τα τέλη του Γενάρη, απέναντι στη γεμάτη νέες προσθήκες, Fnatic. Σε ένα μετρίου επίπεδου game, ο Odoamne κουβάλησε την ομάδα του στη νίκη, δίνοντας ένα διαφορετικό αέρα ψυχολογίας από αυτόν που είχε η ομάδα στο Winter split.

Η BDS παίδεψε τους SK Gaming αλλά τα team fights γι' αυτούς δεν ήταν τα ιδανικά. O Exacick και ο Irrelevant έλαμψαν σε αυτή τη αναμέτρηση και έδωσαν τη πρώτη νίκη στην SK, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις από το Winter.

Στην έκπληξη της ημέρας, η Astralis κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της KOI, με μεγάλο πρωταγωνιστή για ακόμα μια φορά τον Κobbe, ενώ η Vitality έδειξε τα πρώτα δείγματα σοβαρότητας και διέλυσε τη MAD Lions με συνοπτικές διαδικασίες.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας και με έναν Hans sama να σημειώνει Pentakill, η G2 ποδοπάτησε τη Team Heretics, αποδεικνύοντας ότι και σε αυτό το split ο τίτλος απειλείται κυρίως μόνο από εκείνη.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του LEC Spring split 2023:

  • XL vs FNC 1-0
  • BDS vs SK 0-1
  • VIT vs MAD 1-0
  • AST vs KOI 1-0
  • G2 vs TH 1-0

Η δεύτερη αγωνιστική ήμερα συνεχίζεται σήμερα (12/3) και μπορείτε να τη παρακολουθήσετε με Ελληνική περιγραφή εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ