GAMES

League of Legends: Λύγισαν Icebreaker και Tsiperakos στο μεγάλο τελικό της δεύτερης κατηγορίας Ισπανίας

O Icebreaker εν δράσει στο summoners rift.
O Icebreaker εν δράσει στο summoners rift. GREEKLEGENDS.GR

Η Case esports στέφθηκε πρωταθλήτρια, ύστερα από ένα πεντακάθαρο 3-0 υπέρ της ''ελληνικής'' Wizards.

H esports ομάδα του Casemiro, από την αρχή της δημιουργίας της είχε έναν στόχο. Την άνοδο κατηγορίας στο Lvpes. Το πρώτο βήμα έγινε απέναντι στην ομάδα των Ελλήνων Icebreaker και Tsiperakos, Wizards, κερδίζοντας στο μεγάλο τελικό τους 'Μάγους', με μεγάλο πρωταγωνιστή το LeBron.

Ότι και να προσπαθούσε η Wizards μέσα στο Summoner's rift, τίποτα δεν μπορούσε να μεταφραστεί σε νίκη. Η Case Esports είχε ομολογουμένως ένα εύκολο βράδυ και με τρεις συνεχόμενες νίκες κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη κατηγορία Ισπανίας και να μαζέψει το μέγιστο αριθμό πόντων για τη συνεχεία του πρωταθλήματος, αλλά και για την άνοδο στη πρώτη κατηγορία Ισπανίας.

Να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Wizards, o Έλληνας Anonpsycko, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής της σεζόν, ενώ ο top laner της ομάδας, Icebreaker ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Η Wizards έχει μια αρκετά καλή συγκομιδή πόντων για την άνοδο της και όλα θα κριθούν στο Summer split. Σε περίπτωση που καταφέρει να φτάσει ξανά στο top 2, τότε θα κλειδώσει τη πρόκριση της στα προκριματικά.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ