GAMES

LCS: O Bwipo δε μπόρεσε να βρει ούτε μια ομάδα για την επόμενη χρονιά

Bwipo LCS
Bwipo LCS LOLESPORTS

Ο διάσημος παίχτης της Team Liquid ήταν εμφανώς απογοητευμένος στις δηλώσεις του για τη συνέχεια της καριέρας του σαν επαγγελματίας παίχτης.

Ο πρώην παίχτης της Fnatic και της Team Liquid παραδέχθηκε δημόσια ότι χτύπησε τις πόρτες και των 10 ομάδων στο Βορειοαμερικάνικο πρωτάθλημα League of Legends και καμιά δεν ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της εν όψει Spring split 2023.

Ο Bwipo μετά το ταξίδι του στην Αμερική για λογαριασμό της TL, είχε μια πολύ μέτρια σεζόν, ίσως τη χειρότερη μέχρι στιγμής στη καριέρα του, τερματίζοντας στη τέταρτη θέση στο Summer split 2022, ενώ έχασε παράλληλα και τη πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του League of Legends.

Το super team της Team Liquid δεν απέδωσε καρπούς, ο Bwipo κατηγορήθηκε για το ανορθόδοξο Playstyle του και έτσι σύμφωνα με εκείνον δεν μπόρεσε να βρει ούτε μια ομάδα για να συνεχίσει τη καριέρα του, είτε στο LCS, είτε στο LEC.

O Βέλγος top laner θα συνεχίσει να βρίσκεται στη Team Liquid αλλά σαν Content creator. Αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσει πιο εντατικά τα streams και τις αναλύσεις που είχε συνηθίσει να κάνει το τελευταίο καιρό ενώ θα προσπαθήσει να βελτιώθει ακόμα περισσότερο στο παιχνίδι ώστε να επιστρέψει στο summer split.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LEAGUE OF LEGENDS LOL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ