LOL

Greek Legends Ημέρα 10η: Η WLG Ισοπέδωσε τον Ολυμπιακό Αλίμου στο ματς της ημέρας

O Icebreaker εν δράσει στο summoners rift.
O Icebreaker εν δράσει στο summoners rift. GREEKLEGENDS.GR

Μόνη στη κορυφή η WLGaming η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, ενώ παράλληλα την μάχη για την παραμονή στην Κατηγορία, φαίνεται να διεκδικεί σθεναρά η GSMC, κερδίζοντας την Refuse σε ένα χαοτικό παιχνίδι.

Gamespace Mediterranean College esports vs Team Refuse: 1-0

Τελικό σκορ 16-17

MVP: Alvanai

Την 10η μέρα του Greek Legends άνοιξε το παιχνίδι Gamespace Mediterranean College esports απέναντι στην Team Refuse και όπως όλα έδειχναν η δεύτερη θα έφευγε νικήτρια από το Summoners rift. Ο Kenapil όμως και η '' παρέα'', του είχανε διαφορετική άποψη και με τον εφιάλτη των Closed Qualifiers να πλησιάζει, αναπτέρωσαν τις δυνάμεις τους και με 2 τελευταία καταπληκτικά Fight μπόρεσαν να γυρίσουν '' τούμπα'' όλο το παιχνίδι και να '' κλέψουν'' την νίκη μέσα από τα χέρια της Refuse οδηγώντας τη στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού Πίνακα. MVP της αναμέτρησης ανακηρύχθηκε ο Alvanai, ο οποίος ήταν ο κινητήριος μοχλός για την ολική ανατροπή του παιχνιδιού. Το πρόβλημα με την Refuse στο να κλείνει τα παιχνίδια επιτυχώς συνεχίζεται, κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο να βελτιωθεί στις τελευταίες 4 αγωνιστικές που απομένουν..

Team Phantasma vs HELL Zerolag esports: 1-0

Tελικό σκορ: 27-12

MVP: Sanity

Στο δεύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής οι προηγούμενοι πρωταθλητές Phantasma, κονταροχτυπήθηκαν με την Ουραγό της βαθμολογίας Zerοlag. Το παιχνίδι κυλούσα ομαλά και '' ισόπαλα'' μέχρι που η εμπειρία της Phantasma μίλησε στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ο Bako μαζί με τον Vaynedetta,αλλά τα φώτα έκλεψε ο Sanity με το πολυαγαπημένο του Yuumi Pick, με το οποίο ήτανε ο καταλυτικός παράγοντας για να συνεχιστεί το όνειρο της πρόκρισης στα Playoffs. Η Zerolag η οποία για ακόμα μια φορά χάνει παιχνίδι που τα πηγαίνει καλά στα πρώτα 15 λεπτά, αρχίζει και προβληματίζει με την απόδοση της και ο υποβιβασμός αρχίζει και χτυπάει την πόρτα της. Απεναντίας η Phantasma συνεχίζει να υποφέρει σε κάποιες καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι αλλά με το 2-0 αυτή την εβδομάδα το ηθικό της ολοένα και αυξάνεται και στα 4 τελευταία παιχνίδια της Regular Season θα είναι πανέτοιμη για να διεκδικήσει το εισιτήριο για την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Hive Athens vs Anorthosis Famagusta esports: 1-0

Τελικό Σκορ: 23-11

MVP: Rassiel

H Tρίτη αναμέτρηση της ημέρας επιφύλαξέ εκπλήξεις, κακουχίες αλλά και πάρα πολλή δράση. Η Ομάδα της Hive Athens για ακόμα μια φορά πήγε απέναντι σε κάθε προγνωστικό ενάντια της και έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος και δη την πρόκριση της στα Playoffs. Η Ανόρθωση προσπάθησε να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά η Hive με την υπομονή και το εξαιρετικό team fight το οποίο έχει εξελίξει στα τελευταία παιχνίδια, μπόρεσε να κάνει ακόμα ένα upset στο Greek legends φτάνοντας λίγες νίκες μακριά-μετά την δεύτερη σερί χρόνια- στους 4 της διοργάνωσης. Εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι ήτανε ο Rassiel ο οποίος αναδείχθηκε και ο MVP Της αναμέτρησης. Η Ανόρθωση μένει στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας ακόμα μαξιλαράκι ασφαλείας για την πρόκριση στα Playoffs.

WLGaming esports vs Gaming Olympiacos Alimou: 1-0

Τελικό σκορ: 21-3

MVP: Bruness

Την αυλαία της 10ης αγωνιστικής ημέρας έκλεισε η αναμέτρηση WLGaming esports απέναντι στον Ολυμπιακό Αλίμου, ένας αγώνας ο οποίος έκρινε την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Σε ένα παιχνίδι που οι περισσότεροι περιμέναμε να εξελιχθεί σε ντέρμπυ, η WLGaming παρουσιάστηκε πανίσχυρη και καταπλάκωσε τον Ολυμπιακό, δείχνοντας ποιος είναι για τώρα το ''αφεντικό'' του Greek Legends. Καταιγιστική απόδοση από τον Jungler της WLG, Bruness ο οποίος δεν άφησε σε ησυχία τον Music (Jungler του Ολυμπιακού), κυνηγώντας τον κυριολεκτικά σε όλο το χάρτη του League of Legends. Με αυτή τη νίκη η WLGaming βροντοφωνάζει σε όλα τα μήκη και πλάτη του Summoners rift, ότι ο τίτλος του Summer Split 2022 θα γίνει δικός της, έναν τίτλο τον οποίο στερήθηκε την προηγούμενη σεζόν από την TP.

Στο τέλος αυτής της εβδομάδας, ο βαθμολογικός πίνακας του Greek Legends League, έχει διαμορφωθεί ως εξής.

1. WLG : 9-1

2. GOAL 7-3

3. ANO 7-3

4. HIVE 6-4

5.TP 5-5

6. GSMC 3-7

7. RFS 2-8

8. ZRL 1-9

Μείνετε συντονισμένοι στο Sport24 για καθημερινή ενημέρωση πάνω στα esports και το gaming.

TAGS LOL LEAGUE OF LEGENDS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ