GAMES

Greek Legends: Η WLGaming πέρασε στον δεύτερό ημιτελικό της διοργάνωσης

Bananitoo WLG
Bananitoo WLG GREEK LEGENDS

O PAO Luminox προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις αλλά δεν κατάφερε να σπάσει τον ασφυκτικό κλοιό της WLGaming εντός Summoner's rift.

Τα Playoffs του Πανελληνίου πρωταθλήματος League of Legends συνεχίστηκαν εχθές (15/3) με το παιχνίδι WLGaming vs PAO Luminox. Μετά τη πρόκριση της Ανόρθωσης στον μεγάλο τελικό του Greek Legends αλλά και στο EMEA Masters, η χαμένη Team Phantasma έμαθε την αντίπαλο της για το δεύτερο χρυσό εισιτήριο των playoffs, με αυτή να μην είναι αλλά από τη WLGaming.

Η WLGaming με πολύ πιο ορθά και μελετημένα drafts κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του PAO Luminox και να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της στο Greek Legends. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Bruness, ο οποίος έδειξε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό της κανονικής διάρκειας, η WLG κέρδισε τη σειρά με 3-1.

Την επόμενη Τρίτη, η Team Phantasma θα αντιμετωπίσει τη WLG σε ένα best of 5 series και ο νικητής αυτού του αγώνα θα παρευρεθεί στο Παλιό Χρηματιστήριο Αθηνών, στη Σοφοκλέους, στις 1 Απριλίου.

Το SPORT24 θα βρίσκεται εκεί για να ζήσει τον μεγάλο τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος League of Legends και να σας μεταδώσει την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι εκατοντάδες οπαδοί των esports στην Ελλάδα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα playoffs του Greek Legends Spring split 2023, αποκλειστικά στο κανάλι του Gamerslounge.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ