GAMES

EMEA Masters 2023: Ελληνικός ''εμφύλιος'' για μια θέση στο main stage

EMEA Masters spring split 2023
EMEA Masters spring split 2023 LOL ESPORTS

WLGaming και Ανόρθωση θα διασταυρώσουν ακόμα μια φορά τα ξίφη τους με φόντο τους ομίλους του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η δεύτερη μέρα του EMEA Masters Spring 2023 έκρυβε δυο χαρές και μια λύπη για τους Έλληνες οπαδούς. Η Ανόρθωση κατάφερε να τερματίσει πρώτη στον όμιλο της με πέντε νίκες και μια ήττα, ύστερα από την εξαιρετική απόδοση του Spooky και του Hawhaw απέναντι στις ομάδες της Genk και της White Dragons.

H WLGaming, η πρωταθλήτρια του Greek Legends, διεκδίκησε μέχρι τέλους τη πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο των προκριματικών αλλά δεν κατάφερε να προσπεράσει την ESuba της Τσεχίας, κλειδώνοντας τη δεύτερη θέση αλλά και τη πρόκριση.

Το όνειρο για να δούμε δυο Ελληνικές ομάδες στο Main stage της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης παρέμεινε όνειρο. Η κλήρωση δεν ευνόησε την Ελλάδα, βάζοντας την Ανόρθωση και τη WLGaming να κονταροχτυπηθούν μεταξύ τους ξανά, λίγες μέρες μετά το μεγάλο τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Θύελλα αντιδράσεων για τους κανονισμούς του EMEA Masters από τους οπαδούς του League of Legends και για ποιο λόγο μπορούν να διασταυρωθούν δυο ομάδες από την ίδια χώρα, με τη Riot Games να μην έχει δηλώσει μέχρι στιγμής κάτι επίσημα.

Ο Ελληνικός ''εμφύλιος'' θα λάβει μέρος αύριο (7/4) στις 21:00 και θα έχετε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσετε στο κανάλι του gamerslounge, με ελληνική περιγραφή.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ