GAMES

Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες σκηνές για τη σειρά The Last of Us

The last of us series
The last of us series HBO

Στο ομαδικό trailer της HBO, πήραμε μια γεύση για το πως έχει μεταφερθεί το βραβευμένο παιχνίδι The Last of Us στο τηλεοπτικό γυαλί.

Στις μελλοντικές ταινίες και σειρές ήταν αφιερωμένο το νέο Highlight reel της HBO για το 2022 και 2023. Το video αυτό είχε πολλές σκηνές μονταρισμένες μεταξύ τους από γνώστες σειρές του HBO, που περιμένουν να κάνουν το ντεμπούτο τους, όπως το Ιdol, το Succession και το αναμενόμενο White Lotus.

Oπως μπορείτε να διακρίνετε και εσείς όμως, το The Last of Us είχε την τιμητική του.

Το The Last of Us είναι μια ιστορία ενός άντρα και ενός κοριτσιού, της Έλι και του Τζόελ, οι οποίοι προσπαθούν να επιζήσουν αλλά και να βρουν απαντήσεις σε ένα δυστοπικό κόσμο, γεμάτο μολυσμένους ανθρώπους από τον CBI Virus.

Ο ιός αυτός μετατρέπει τους ανθρώπους σε σαρκοβόρα τέρατα ή αλλιώς.. ζόμπι, με πολλές κοινότητες επιζώντων να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τον ίο αυτό και να βρουν τη γιατρειά του.

Το The last of us θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο HBO Max στις αρχές του 2023. Πρωταγωνιστές της σειράς θα είναι ο Πέντρο Πασκάλ (Mandalorian, Game of thrones) στο ρόλο του Τζόελ και η Μπέλα Ραμσέι (Game of thrones) στο ρόλο της Έλι.

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ