GAMES

Αυτοί είναι οι έξι υποψήφιοι ποδοσφαιριστές για το POTM βραβείο του Μαρτίου στη Premier League και στο FIFA 23

Ο Μπουκαγιό Σακά της Άρσεναλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Έβερτον για την Premier League 2022-2023 στο "Έμιρεϊτς", Λονδίνο | Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023
Ο Μπουκαγιό Σακά της Άρσεναλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Έβερτον για την Premier League 2022-2023 στο "Έμιρεϊτς", Λονδίνο | Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023 © 2023/KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Σάκα και Σαλάχ είναι δυο από τα έξι ονόματα που πρωταγωνιστούν στην επίσημη ψηφοφορία της EA Sports, για το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Κάθε μήνα, η EA Sports σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βραβεύει το καλύτερο παίκτη του μήνα, βάση απόφασης του κοινού.

Για τη Premier League κατηγορία και το μήνα Μάρτιο, οι Σαλάχ της Λίβερπουλ, Σάκα και Τροσάρντ της πρωτοπόρας Άρσεναλ, Μακ Άλιστερ της Μπράιτον, Ισάκ της Νιούκασλ και Μινγκς της Άστον Βίλα, διεκδικούν το πολύτιμο αυτό βραβείο και εννοείται μια special κάρτα με αυξημένα στατιστικά και Overall Rating για το Online mode του FIFA 23.

Μπορείτε να ψηφίσετε και εσείς ποιον παίκτη θεωρείτε τον πιο αποτελεσματικό στα γήπεδα της Αγγλίας για το μήνα Μάρτιο, εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES FIFA PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ