GAMES

Αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια του νέου Mortal Kombat

Το εξώφυλλο του MK11
Το εξώφυλλο του MK11 NETHEREALM STUDIOS

Επιστροφή στο παρελθόν θα κάνει το fighting video game της Netherreal Studios.

Ολοένα και περισσότερα teasers κυκλοφορούν στο ίντερνετ για το νέο 12ο installment της σειράς Mortal Kombat. Αυτή τη φορά, ο επίσημος λογαριασμός του πασίγνωστου βιντεοπαιχνιδιού στο twitter, δημοσίευσε μια αντίστροφη μέτρηση ενός ρολογιού, η οποία έχει ένα μυστικό.

Όταν το ρόλοι πάει να φτάσει στις 12 η ώρα (λόγω του Mortal Kombat 12), τότε οι δείκτες μεταφέρονται κατευθείαν στο 1. Αυτή η λεπτομέρεια αποδεικνύει ότι το νέο video game της Netherrealm Studios θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε το Mortal Kombat 11, με τον Λιού Κανγκ να έχει πάρει τον έλεγχο του χρόνου και να φτιάχνει ακριβώς όπως θα ήθελε εκείνος το παρελθόν αλλά και το μέλλον.

Εν κατακλείδι, πιθανότατα τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο πρώτο τουρνουά του Σανγκ Τσουνγκ και συγκεκριμένα στο Mortal Kombat 1, να είναι και η βασική πλοκή και του Mortal Kombat 12, ενώ από τι φαίνεται θα έχει ακριβώς και τους ίδιους πολεμιστές που είχε το πρώτο πετυχημένο βιντεοπαιχνίδι της σειράς MK.

Το Mortal Kombat 11 είχε σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων στο συγκεκριμένο Franchise για την Netherrealm Studios, ενώ από τη στιγμή που το Playstation γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία, είναι άκρως λογικό το MK 12 να βρίσκεται προ των πυλών.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ