ΕΛΛΑΔΑ

Ξύλο σε τοπικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης: Διαιτητής και προπονητής ήρθαν στα χέρια και συνελήφθησαν

Περιπολικό της αστυνομίας
Περιπολικό της αστυνομίας EUROKINISSI

Εκρηκτικό αποδείχθηκε το φινάλε ενός αγώνα για τοπικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης, με τον διαιτητή της αναμέτρησης κι έναν εκ των δύο προπονητών να καταλήγουν τελικά στο Τμήμα Ασφαλείας.

Ακόμη ένα περιστατικό βίας σημειώθηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα τοπικού πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά μετατράπηκε σε ρινγκ γήπεδο στη Θεσσαλονίκη, μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕ Νεάπολης Αστραπή και τον Ήφαιστο Θέρμης.

Σύμφωνα με όσα καταγράφουν τα τοπικά ΜΜΕ, αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα, ο προπονητής της μίας ομάδας είχε έντονο λεκτικό επεισόδιο με τον διαιτητή. Τα πνεύματα δεν άργησαν να οξυνθούν και οι δύο άνδρες βρέθηκαν να ανταλλάζουν χτυπήματα! Αμφότεροι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας και εν συνεχεία συνελήφθησαν για παράβαση του Νόμου περί αθλητισμού.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε τη σύλληψη, ενημερώνοντας πως στο επεισόδιο συμμετείχαν δύο άνδρες ηλικίας 28 και 21 ετών αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για πρωτάθλημα Ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, απογευματινές ώρες χθες (02-03-2024) στην περιοχή του Αγίου Παύλου, έλαβε χώρα επεισόδιο στο οποίο εμπλέκονται, μεταξύ άλλων, δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 21 ετών.

Οι δύο τελευταίοι, μετά την παροχή πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο της πόλης μεταφέρθηκαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας, όπου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για παράβαση του Νόμου περί αθλητισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ