ΙΠΠΑΣΙΑ

Τρίτος ο Φουρλής

Τρίτος ο Φουρλής
Δημαράς

Ο Αλέξανδρος Φουρλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Grand Prix στον διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων Athens CSI2* στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Το ελληνικό ζευγάρι μετά τους δύο γύρους συγκέντρωσε 4 βαθμούς ποινής και με χρόνο 48,8 πήρε την 3η θέση. Για μία ακόμη φορά νικητής του Grand Prix ήταν ο Βέλγος Rudi Helsen με την Aconda II, που σημείωσε άπταιστες διαδρομές και τον καλύτερο χρόνο 50,6. Ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Ιρλανδός Gerry Flynn με τον SIEC Comet με επίσης 0 βαθμούς στους δύο γύρους και χρόνο 54,3.
Στο 7ο αγώνισμα των Νεολέκτων Ίππων ύψους 1.25 – 1.30μ. με χορηγό την Hochtief τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν δύο Έλληνες ιππείς για μία ακόμη φορά. Πρώτη και δεύτερη ήταν η Hannah Μυτιληναίου με τα δύο άλογά της, τον Last Chance διπλή άπταιστη και χρόνο 37,33 και τον Red Pringle με διπλή άπταιστη και χρόνο 37,61. Τρίτος ήταν ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον Vienna με 4 βαθμούς ποινής στο μπαράζ.

Στο 8ο κατά σειρά αγώνισμα ύψους 1.25μ. με χορηγό την ασφαλιστική εταιρεία, VDV Leben, το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε ο Αλέξανδρος Φουρλής με τον Balandeur, μετά από αγώνα διαβάθμισης, όπου είχε 2 βαθμούς ποινής. Νικητής αναδείχθηκε ο Βέλγος Guy Ooms με την Wivina με τη μοναδική άπταιστη στο μπαράζ. Τρίτος ήταν ο Ρουμάνος Valentin Velea με τον Andy με 4 βαθμούς στο μπαράζ.

Στο 9ο και προτελευταίο αγώνισμα πρώτος ήταν ο Ρουμάνος Norbert Schumman με τον Perica 2 με άπταιστη διαδρομή και τον καλύτερο χρόνο, 52,18, ενώ ακολούθησαν στην 2η και 3η θέση ο Τούρκος Sencer Horasan με τον Lavaro με 0 βαθμούς και χρόνο 58,26 και ο Βέλγος Rudi Helsen με τον Caracas με επίσης 0 βαθμούς και χρόνο 59,90.





TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ