ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Τραγωδία στα Τέμπη: Θρήνος για ποδοσφαιριστή του Πιερικού, κηδεύεται η αδελφή του

Τραγωδία στα Τέμπη: Θρήνος για ποδοσφαιριστή του Πιερικού, κηδεύεται η αδελφή του

Η 34χρονη Αθηνά Κατσάρα, αδελφή του ποδοσφαιριστή του ΣΦΚ Πιερικός, Βασίλη Κατσάρα, έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα στα Τέμπη και θα κηδευτεί σήμερα (03/03) στην Κατερίνη, από όπου καταγόταν.

Η πρώτη κηδεία θύματος του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, πραγματοποιείται σήμερα, Παρασκευή (03/03). Πρόκειται για την 34χρονη Αθηνά Κατσάρα, η οποία ταξίδευε μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο. Εκείνος νοσηλεύεται τραυματίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η άτυχη Αθηνά είχε καταγωγή από την Κατερίνη και ήταν αδελφή του ποδοσφαιριστή του ΣΦΚ Πιερικός, Βασίλη Κατσάρα. Η κηδεία της 34χρονης, η οποία ήταν και μητέρα ενός δίχρονου αγοριού, θα τελεστεί στις 16:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Κατερίνης.

"Βαρύ πέπλο πένθους σκέπασε τη μεγάλη μας ποδοσφαιρική οικογένεια. Πρίν λίγο ταυτοποιήθηκε η Αθηνά, αδερφή του ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Κατσάρα, η οποία ήταν επιβάτης στο μοιραίο τρένο του ατυχήματος των Τεμπών και δηλωμένη ώς αγνοούμενη.

Η όμορφη Αθηνά ταξίδεψε στην γειτονιά των αγγέλων βυθίζοντας μας όλους στην θλίψη. Συλλυπητήρια Βασίλη, σε εσένα και την οικογένεια σου. Είμαστε δίπλα σου. Καλό παράδεισο στην αδερφούλα σου", ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ομάδα.

TAGS ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ