NFL

Τομ Μπρέιντι: Δεν αποσύρεται και επιστρέφει στους Μπακανίερς για την 23η σεζόν του

Ο Τομ Μπρέιντι
Ο Τομ Μπρέιντι © 2021 MARK LOMOGLIO / AP IMAGES

Την μεγάλη επιστροφή του ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο θρύλος του NFL, Τομ Μπρέιντι που μόλις δύο μήνες μετά την απόσυρσή του επιστρέφει για την 23η του σεζόν.

Ούτε δύο μήνες δεν άντεξε μακριά από την αγωνιστική δράση ο Τομ Μπρέιντι που επιστρέφει για να αγωνιστεί για 23η σεζόν. Ο θρύλος του Αμερικανικού ποδοσφαίρου είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από τη δράση στα τέλη Ιανουαρίου, ωστόσο σχεδόν δύο μήνες μετά ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα των Μπακανίερς.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter όπου έγραψε:

"Αυτούς τους δύο μήνες συνειδητοποίησα πως η ζωή μου είναι στο γήπεδο και όχι στις κερκίδες. Αυτή η στιγμή θα έρθει αλλά όχι τώρα. Αγαπώ τους συμπαίκτες μου και την υποστηρικτική μου οικογένεια. Αυτοί τα κάνουν όλα πιθανά. Επιστρέφω για την 23η μου σεζόν στην Τάμπα. Κάτι έχω αφήσει μισοτελειωμένο".

Ο Μπρέιντι είναι ο απόλυτος GOAT του NFL, ενώ θεωρείται ο... Μάικλ Τζόρνταν του αμερικανικού football. Τελευταίο πρωτάθλημα κέρδισε το 2021 με τους Μπάκανιρς επικρατώντας τους Νιού Ίνγκλαντ Πάτριοτς, με τους οποίους πανηγύρισε τα έξι από τα επτά πρωταθλήματα της καριέρας του.

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ