BEACH SOCCER

The Saints και Ramnus Cafe στα τελικά του πρωταθλήματος

The Saints και Ramnus Cafe στα τελικά του πρωταθλήματος
Beach Soccer 2011

The Saints και Ramnus Cafe πήραν από ένα εισιτήριο για τα τελικά του πρωταθλήματος Beach Soccer 2011 μετά από δυο συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Μετά από συναρπαστικές μονομαχίες που πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, γκολ και συγκινήσεις στους φίλους του beach soccer που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ομίλου αντισφαίρισης Καλαμάτας στην Δυτική Παραλία της Πόλης Ramnus Cafe Champions και The Saints πήραν τα εισιτήρια για τους Τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2011 που αρχίζουν αύριο στις έξι το απόγευμα.

Στον πρώτο Τελικό οι Ramnus κέρδισαν στην Παράταση με 9-8, κανονική διάρκεια 7-7, με γκολ που σημείωσε στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο Ασημακόπουλος.

Για την ομάδα Ramnus cafe Champions αγωνίσθηκαν οι: Παριάρος, Γκρίτζαλης, Ντουγέρογλου, Γκαιφίλιας, Ασημακόπουλος και Γεωργακόπουλος.

Για την ηττημένη που έπαιξε θαυμάσιο beach soccer και έχασε στα σημεία έπαιξαν οι : Σιούτης, Κατσιλιανός, Λουκαρέας,Ταγκλής, Κατής, Καλογερόπουλος, κακογιάνης .

Στον δεύτερο επίσης συναρπαστικό τελικό όπου οι Ρωμαίοι ενώ έχαναν με 4-0 και 5-2 πλησίασαν το σκορ στο 4-5 και σε καίρια στιγμή ο παίκτης του αγώνα Παναγιώτης Σχοινάς έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να ισοφαρίσει η ομάδα του σε 5-5 και οι the Saints με τον Δελαπόρτα κατόρθωσαν να σημειώσουν το έκτο γκολ που ήταν το τελικό χτύπημα για την ομάδα της Πάτρας.

Για τους the Saints αγωνίσθηκαν οι : Μπάρδης, Πάνου, Μαρινάκης, Δελαπόρτας, David και Μαντούβαλος.

Για τους Ρωμαίους : Κατσαούνης, Κοτσαγιάννης, Μπιλίρης, Ξηνταρόπουλος, Βερβέρογλου, Καρτατζόπουλος, Φρούντας, Μπούσιος, Παναγιωτόπουλος, Σχοινάς και Πλώτας (Προπονητής-Παίκτης).

Φτάνουν στην Καλαμάτα οι 8 των Τελικών

Στις 2 μετά το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του ομίλου αντισφαίρισης Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Τελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2011. Οι οκτώ ομάδες θα αγωνισθούν σε δύο ομίλους των τεσσάρων σε τρεις αγωνισικές που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή το απόγευμα (18.00-22.00) και το Σάββατο από το μεσημέρι έως τις δέκα το βράδυ.

Την κυριακή ο Μεγάλος Τελικός και ο Αγώνας επίδειξης της Εθνικής μας ομάδας με τους all Stars.

Να σημειώσουμε ότι παράλληλα θα διεξάγεται beach soccer festival με πλούσια δώρα και όμορφες παρουσίες από τους χορηγούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟ και ΝΟΚΙΑ και από τον υποστηρικτή bwin ενώ την Κυριακή θα ακολουθήσει μεγάλο beach party με special happenings, δυνατή μουσική πολύ κέφι.

TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ