ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος οπαδού ΑΕΚ: Από τις κάμερες φαίνεται άτομο που του επιτίθεται και τον χτυπάει

OPAP ARENA (  / EUROKINISSI)
OPAP ARENA ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του News247.gr, από την ανάλυση των βιντεοληπτικών υλικών προκύπτει ύποπτος που χτύπησε τον 48χρονο οπαδό της ΑΕΚ, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, ενώ θα αναζητηθούν και τυχόν ευθύνες από το Νοσοκομείο "Γεννηματά" που του έδωσε εξιτήριο.

Σε πλήρη εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που ανέλαβε την διερεύνηση των αιτιών θανάτου του 48χρονου οπαδού της ΑΕΚ, μετά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έδειξε πως ο θάνατός του δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αλλά σε χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το News247, οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε δεν ήταν συμβατές με πτώση μετά από απώλεια των αισθήσεών του, αλλά με χτυπήματα. Βεβαίως, το πόρισμα το αναμένουν και εγγράφως οι Αρχές για να το συμπεριλάβουν στην σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη από την ανάλυση των βιντεοληπτικών υλικών προκύπτει ύποπτος που τον χτύπησε, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Βεβαίως, από την Ασφάλεια θα αναζητηθούν και τυχόν ευθύνες από το Νοσοκομείο "Γεννηματά" που του έδωσε το εξιτήριο, καθώς όπως αποδείχτηκε, όχι μόνο δεν έπρεπε να συμβεί αυτό, αλλά το βράδυ της ίδιας ημέρας που πήρε το εξιτήριο η κατάστασή του επιδεινώθηκε, διεκομίσθη εκ νέου, στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" αυτή την φορά και λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η έρευνα ξεκίνησε μόλις η μητέρα του 48χρονου πήρε τα έγγραφα για τον αιφνίδιο θάνατο του γιου της από το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" και τα προσκόμισε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας.

Εκεί οι αστυνομικοί την ρώτησαν αν υπήρχε προηγούμενο βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό που να δικαιολογούσε τον αιφνίδιο θάνατό του, καθώς ο γιος της είχε νοσηλευτεί με την υποψία εγκεφαλικού και εκείνη απάντησε πως όχι και πως στις 13 Μαΐου που είχε πάει στο γλέντι που είχε στηθεί έξω από το γήπεδο της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ενώ βρισκόταν εκεί με την σύντροφό του, οπαδοί της ίδιας ομάδας του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι.

Μετά από αυτή την αναφορά, το Αστυνομικό Τμήμα διέταξε να γίνει νεκροτομή τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν πως όντως το θύμα είχε δεχτεί χτυπήματα τέτοια που προκάλεσαν τον τραυματισμό του.

Εκείνη τη ημέρα έχασε τις αισθήσεις του και κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο "Γεννηματά" όπου νοσηλεύτηκε ως πιθανό περιστατικό εγκεφαλικού επεισοδίου έως τις 18 Μαΐου, οπότε πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του. Το βράδυ όμως ένιωσε έντονη δυσφορία και διεκομίσθη εκ νέου αυτή την φορά στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Πηγή: News247.gr

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ