NFL

Τα συγχαρητήρια του Καραγκούνη στον Καρλαύτη με μια κοινή φωτογραφία από τα παλιά

Kansas City Chiefs defensive end George Karlaftis during warmups before an NFL divisional round playoff football game against the Jacksonville Jaguars, Saturday, Jan. 21, 2023 in Kansas City, Mo. (AP Photo/Reed Hoffmann)
Kansas City Chiefs defensive end George Karlaftis during warmups before an NFL divisional round playoff football game against the Jacksonville Jaguars, Saturday, Jan. 21, 2023 in Kansas City, Mo. (AP Photo/Reed Hoffmann) AP

Ο Γιώργος Καραγκούνης συνεχάρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NFL, τον Γιώργο Καρλαύτη.

Ο Γιώργος Καρλαύτης έγραψε ιστορία με τους Kansas City Chiefs, αφού με την νίκη με 25-22 επί των 49ers στο Super Bowl LVIII, κατέκτησε το πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά

Ο Έλληνας αθλητής είναι γνωστό πως είναι οπαδός του Παναθηναϊκού και έτσι δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η πράσινη ΠΑΕ συνεχάρη τον νεαρό αθλητή, που είχε αγωνιστεί στις ακαδημίες πόλο του τριφυλλιού.

Δεν παρέλειψε να τον συγχαρεί και ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής ανήρτησε μία φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram, η οποία μόνο πρόσφατη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο μικρός Καρλαύτης είχε φωτογραφηθεί με τον παλαίμαχο άσο, όταν ήταν παιδάκι και τώρα βγήκε στο φως της δημοσιότητας μετά την ιστορία που έγραψε ο Έλληνας αθλητής.

Το στόρι του Καραγκούνη
Το στόρι του Καραγκούνη INSTAGRAM /@KARAGOUNIS_GIORGOS

"Συγχαρητήρια πρωταθλητή", έγραψε πάνω στο στόρι του.

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ