ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Τα προβλήματα στον Άγιο Κοσμά θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά και συνολικά"

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI EUROKINISSI

Η Επιτροπή Διοίκησης των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά εξέδωσε ανακοίνωση για τα προβλήματα που υπήρξαν και πως θα αντιμετωπιστούν άμεσα, αποτελεσματικά και συνολικά.

Πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις στη χώρα μας χρειάζονται συντήρηση και στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό έχει να συμβεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην προετοιμασία των κορυφαίων αθλητών της χώρας μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το κλειστό προπονητήριο της γυμναστικής στον Άγιο Κοσμά. Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβασε ένα βίντεο το οποίο δείχνει την οροφή να στάζεικαι να έχουν σχηματιστεί πολλές λίμνες από τα νερά που μπήκαν μέσα. Με ανάρτησή του ζήτησε να βρεθεί μία λύση , καθώς αμφιβάλλει για το πόσο θα κρατήσει η σκεπή από τις βροχές και δεν θα καταρρεύσει.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚΝ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, εκφράζοντας τη λύπη της στις αθλήτριες και στους αθλητές, που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων, για την ταλαιπωρία που υπέστησαν και πως τα οποιαδήποτε προβλήματα θα αντιμετωπιστούν άμεσα, αποτελεσματικά και συνολικά.

Αναλυτικά:

"Σχετικά με δημοσιεύματα για την κατάσταση που επικρατεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά, ύστερα από την πρωτοφανή καταιγίδα στην ευρύτερη περιοχή προχτές Τετάρτη, αρχικώς επιθυμούμε να εκφράσουμε απολογίες και τη λύπη μας στις αθλήτριες και στους αθλητές, που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων, για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Οφείλουμε, παράλληλα, να ενημερώσουμε όλους ότι πρωταρχικό μέλημα της Επιτροπής Διοίκησης είναι η ασφάλεια, τόσο των αθλητών – αθλητριών όσο και των μεγάλου αριθμού των αθλουμένων, οι οποίοι κάνουν χρήση των χώρων του Αθλητικού Κέντρου. Σε καμιά περίπτωση δεν θα επιτρέπαμε την χρήση αυτών εάν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια επικινδυνότητας.

Mε απόφαση της νυν Επιτροπής Διοίκησης, πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 αυτοψία στις οροφές των προπονητηρίων, επισημάνθηκαν συνολικά τα προβλήματα που χρήζουν αποκατάστασης και δεσμεύτηκαν τα αναγκαία ποσά ύψους 83.000 ευρώ.

Λόγω, όμως, της ιδιαιτερότητας των έργων, που θα διατάρασσαν την Ολυμπιακή προετοιμασία για τους αγώνες στο Τόκιο, οι συγκεκριμένες εργασίες αποφασίστηκε να υλοποιηθούν εντός της καλοκαιρινής περιόδου, κατά τη διάρκεια που οι αθλητές - αθλήτριες θα βρίσκονταν στην Ιαπωνία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά σε τακτά χρονικά διαστήματα, όλους τους προηγούμενους μήνες, πραγματοποιούσε τοπικές και μικρής έκτασης συντηρήσεις στις οροφές των προπονητηρίων, εστιαζόμενες κυρίως σε καθαρισμό και επισκευή των υδρορροών (λούκια στέγης).

Βεβαιώνουμε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές ότι τα οποιαδήποτε προβλήματα θα αντιμετωπισθούν άμεσα, αποτελεσματικά και συνολικά. Τους καλούμε να συνεχίσουν με την ίδια επιμονή και προσήλωση την προσπάθεια τους.

Ως Επιτροπή Διοίκησης είμαστε καθημερινά και συνεχώς κοντά τους. Όλες οι ενέργειές μας είναι προς την κατεύθυνση της δημιουργίας των καλύτερων συνθηκών, ώστε να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ