ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Σύγκρουση Τρένων στα Τέμπη - Αυτόπτης Μάρτυρας: "Όταν βγήκα έξω από το βαγόνι μου είχε πιάσει φωτιά"

Σύγκρουση Τρένων στα Τέμπη - Αυτόπτης Μάρτυρας: "Όταν βγήκα έξω από το βαγόνι μου είχε πιάσει φωτιά"
PRINT SCREEN

Μια αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, η οποία τραυματίστηκε στον αγκώνα και στα πόδια μιλάει για το πώς βίωσε η ίδια το συμβάν, αλλά και το πώς κατέληξε στο νοσοκομείο, Γεώργιος Γεννηματάς.

Μια αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού συμβάντος στα Τέμπη, παραχώρησε δηλώσεις έξω από το νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης, για το πώς βίωσε το τραγικό συμβάν στα Τέμπη, αλλά και το πώς απεγκλοβίστηκε από το βαγόνι της και έφτασε εν τέλει στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η αυτόπτης μάρτυρας από το Γεννηματάς: "Μετά το ατύχημα ήρθα στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο. Τουλάχιστον εγώ. Εγώ ήμουν καλά, οι υπόλοιποι δεν ξέρω πως είναι, ελπίζω να είναι καλά. Από τη Λάρισα μας έφερε ένας ιδιώτης οδηγός λεωφορείου και μετά από εκεί από τον ΟΣΕ ήρθα με το αμάξι των γονιών μου.

Ήμουν στο βαγόνι Νο. 3. Το τρένο άρχισε να κουνιέται δεξιά και αριστερά και σε κάποια φάση γύρισε όλο αριστερά. Έπεσαν όλες οι βαλίτσες όλα έπεσαν. Κάποιος έσπασε ένα παράθυρο, ακολούθησα όλο τον κόσμο και βγήκα. Όταν βγήκα έξω από το δικό μου το βαγόνι είχε φωτιά και χώματα παντού.

Ελπίζω οι περισσότεροι από το βαγόνι μου να βγήκαν. Ήταν μια κοπέλα τραυματισμένη και μια κοπέλα με μωρό. Εγώ τραυματίστηκα στα πόδια και στον αγκώνα. Στο βαγόνι ήμασταν για όλες τις ηλικίες. Ήμουν μόνη μου. Στο δικό μου το βαγόνι όλοι βοηθήσαμε ο ένας τον άλλο και προσπαθήσαμε να σώσουμε ο ένας τον άλλο".

TAGS ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ