BEACH SOCCER

Συγκινήσεις, γκολ και ωραίες παρουσίες στη Ραφήνα

Συγκινήσεις, γκολ και ωραίες παρουσίες στη Ραφήνα

Απολαυστική... σε κάθε επίπεδο ήταν και η δεύτερη μέρα του 1ου τουρνουά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γερμανός Beach Soccer. Δυνατές μονομαχίες στην άμμο, "διψασμένοι" αντίπαλοι και παίκτες έτοιμοι για όλα, πλούσιο θέαμα με γκολ αλλά και ωραίες παρουσίες στις εξέδρες συνέθεσαν το σκηνικό στο γήπεδο της Ραφήνας (video & photos)

Ήλιος, ζέστη, παραλία, δυνατές συγκινήσεις, πλούσιο θέαμα και ωραίες παρουσίες. Όλα αυτά πρόσφερε το ποδόσφαιρο στην άμμο, αυτό διαπίστωσαν όσοι βρέθηκαν στην Ραφήνα στη δεύτερη μέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer 2011.

Από το μεσημέρι ως και το βράδυ όσοι έδωσαν το παρών απόλαυσαν ομάδες και παίκτες να τα δίνουν όλα για να περάσουν στην επόμενη φάση για τον τελικό νικητή της Κυριακής, τον πρώτο για την κούρσα που οδηγεί στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα (2-7 Αυγούστου).

Ανάμεσα στους παίκτες που έδωσαν το παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γερμανός Beach Soccer 2011 και παλιοί ποδοσφαιριστές που κόσμησαν με την παρουσία τους επαγγελματικές ομάδες ποδοσφαίρου όπως οι Αρμύλαγος και Βατικιώτης.

Οι ομάδες Freddo All Day Bar, ΑΟ τριγλιας, The Saints και Eterno Café καθώς και η ομάδα από τις Πετριές που είναι από τα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Υποστηρικτής των παιχτών για άλλη μια φορά ο κόσμος ο οποίος απολαμβάνει το θέαμα και εμψυχώνει τους παίχτες σε κάθε τους προσπάθεια.

Το 1ο τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer 2011 κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο όπου οι χορηγοί Γερμανός και Nokia μέσα από τα περιπτερά τους θα δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να παίξει, να διασκεδάσει και να κερδίσει δώρα.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Τετάρτη (08/06)

Τhe saitns - απρόβλεπτοι 4-2

Τριγλία - Ατλάντις 3-0

Αvanti - Pantoflino 4-1

Πέμπτη (09/06)

Φιλαδέλφια - κοράκια 0-3

una manita - havalencia 5-2

Freddo all day bar - τριγλια 1-1

barca - θύελα 2-4

Botafongo - Διούνυσος 1-6

champions- ρούσος 3-0 α.α

Avanti - Διόνυσος 1-3

Συγκινήσεις, γκολ και ωραίες παρουσίες στη Ραφήνα

Παρασκευή (10/06)

16.00 ρούσος Murakari
16.30 avra hotel havalencia
17.00 murakari petries
17.30 απρόβλεπτοι paralies
18.00 barca eterno
18.30 απρόβλεπτοι golden
19.00 petries champions
19.30 golden paralies
20.00 triglia apivita derby
TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ