NFL

Super Bowl: Μοντέλο και σύντροφος του Φριτς καταγγέλλει την παρενόχληση που υπέστη

Μοντέλο και σύντροφος του Φριτς καταγγέλλει την τρομακτική παρενόχληση που υπέστη Super Bowl
Μοντέλο και σύντροφος του Φριτς καταγγέλλει την τρομακτική παρενόχληση που υπέστη Super Bowl INSTAGRAM /@MOORRGS

Το μοντέλο Μόργκαν Ρίντλ, σύντροφος του Τέιλορ Φριτς, καταγγέλλει την παρενόχληση που υπέστη από μεθυσμένους οπαδούς στο Super Bowl.

Οι Kansas City Chiefs του Γιώργου Καρλαύτη κατέκτησαν το 2ο σερί πρωτάθλημά τους χάρη στην νίκη τους με 25-22 επί των 49ers στο Super Bowl LVIII.

Παρά τα όμορφα εκείνης της ημέρας, έλαβαν χώρα και μερικά άσχημα συμβάντα, όπως καταγγέλλει η σύντροφος του Τέιλορ Φριτς, Μόργκαν Ρίντλ.

Η σύντροφος του Αμερικανού τενίστα ανέφερε ότι υπέστη παρενόχληση από μεθυσμένους οπαδούς κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα.

Το δημοφιλές μοντέλο δήλωσε ότι βίωσε μια εξαιρετικά αγχωτική και τρομακτική στιγμή, καταφεύγοντας κλαίγοντας στο μπάνιο του σταδίου.

"Δεν είχα σκοπό να το δημοσιεύσω για αυτό, αλλά πιστεύω ότι είναι πραγματικά σημαντικό να το κάνω. Δεν μπορώ να πιστέψω τα επίπεδα παρενόχλησης που αντιμετωπίσαμε αυτό το Σαββατοκύριακο από άνδρες στο στάδιο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η 26χρονη πρόσθεσε: "Δεν μπορούσαμε να απολαύσουμε το παιχνίδι χωρίς να μας ενοχλούν μεθυσμένοι, αγενείς και αηδιαστικοί άντρες οπαδοί. Ήταν εξαιρετικά αγχωτικό και τρομακτικό. Δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι αντίστοιχο σε αγώνα τένις".

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ